Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
za 3 okt 10:00

Biowalk /natuurwandeling door Bos van Langeraad

Wandel samen met een gids van IVN op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland door het prachtige bos rondom Recreatieboerderij van Langeraad.

Locatie:
Weelweg 3, Kerkwerve
Tijdstip:
10.30 - 12.30 uur
Regio:
Delta
Organisatie:
i.s.m. IVN Schouwen-Duiveland
Kosten:
leden gratis; € 3,00 p.p. niet leden
Biowalk /natuurwandeling door Bos van Langeraad

Wandel je mee met deze wandeling van ca. 3 km? De Biowalk organiseren we met het Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid (IVN).
We gaan samen met een natuurgids op pad die het gebied  op z’n duimpje kent.  

Om te kijken welk effect bewegen kan hebben op je bloedglucosewaarden meten we aan het begin en eind van de wandeling de bloedglucosewaarden. Heb je zelf een bloedglucosemeter? Neem die dan mee. Heb je geen meter? Geen probleem. Wij zorgen voor lancetten, stripjes en een meter.

Praktische informatie

Iedereen die van wandelen houdt, is welkom vanaf 10.00 uur. We ontvangen je onder het genot van koffie/thee. De wandeling begint om 10.30 uur. De route is niet geschikt voor mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel. Startlocatie: Recreatieboerdering van Langeraad. Na afloop praten we na en kun je je vragen stellen aan de natuurgids. Eventuele consumpties zijn dan voor eigen rekening.

Tips:

  • neem voor tijdens de wandeling zelf iets te eten en/of te drinken mee als tussendoortje. Er is tijdens de wandeling altijd een pauzemoment.
  • doe voor de wandeling comfortabele kleding en prettig zittende schoenen aan.

Deelname aan de wandeling is gratis voor leden. Niet-leden en partners van leden betalen een bijdrage van €3,- . Dit kun je contant betalen bij aanvang van de wandeling.
Deelname aan de wandeling is op eigen risico. Weer of geen weer de wandeling gaat altijd door!

Aanmelden
Aanmelden kan per e-mail bij Rens IJzelenburg. Hier kan je ook terecht voor meer informatie. Dit kan ook via telefoonnummer 06 - 8182 3902.

Terug naar het overzicht