• Ontspanning

Zomerkamp: Eenhoorns en Draken

Er was eens… een magisch land. Tijdens dit zomerkamp ben je even helemaal ergens anders. Misschien wel in jouw favoriete sprookje. Beleef jij het mee?

Locatie:
Paradijsweg 4, Leusden
Tijdstip:
10.00 uur
Kosten:
Leden: € 210,00, niet-lede: € 235,00 den
 

Er zijn overal roze ballonnen en zachte wolken. Regenbogen zijn glijbanen en het regent glitter! Maar kijk uit, want een vuurspuwende draak komt de rust verstoren. Gelukkig is er een eenhoorn om jou te beschermen. Het kan allemaal in dit magische zomerkamp. Het is een groot avontuur!

Praktische informatie

Wie mag ermee?

Dit kamp is speciaal voor kinderen met diabetes van 6 t/m 9 jaar. Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes die lid zijn van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

Begeleiding tijdens het kamp

Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit Y Camps. Lees meer over wat je van ons mag verwachten aan medische begeleiding bij onze activiteiten.

Kosten

Het kamp garandeert drie dagen en twee nachten plezier! Als lid van Diabetesvereniging Nederland betaal je € 210,00. Niet-leden betalen € 235,00 per kind.

Meer informatie en aanmelden

De SugarKidskampen organiseren we al jaren naar volle tevredenheid samen met YCamps. Meer weten over dit kamp en direct aanmelden? Kijk dan op de website.