Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Wat was uw ervaring met digitale zorg van uw huisarts?

Het Nederlands Huisartsengenootschap (NHG) zoekt mensen met diabetes type 2 die in een groep van maximaal 10 personen willen vertellen over hun ervaringen met digitale zorg.

Wat was uw ervaring met digitale zorg van uw huisarts?

Wat bedoelen we met digitale zorg?

Digitale zorg is zorg die je ontvangt via je computer, tablet of mobiel. Bijvoorbeeld: een afspraak met je arts via beeldbellen of een metingen thuis die je naar de arts stuurt.

Wat wil het NHG met de informatie?

Het NHG maakt (medische) richtlijnen die de huisarts in de praktijk gebruikt, maar bijvoorbeeld ook Thuisarts.nl. We vinden het erg waardevol om uw ervaringen te horen. Wat vindt u positief, wat kan er beter en hoe zou u uw zorg in de toekomst het liefst zien? Deze informatie willen we meenemen in onze richtlijnen over diabetes zodat de zorg nog beter wordt.

Wanneer en waar is het groepsgesprek

Het groepsgesprek is op 23 mei 2022 van 15:30-17:00 uur. We ontmoeten u graag in Utrecht, in de Domus Medica. Uiteraard worden uw reiskosten vergoed en u krijgt een cadeaukaart van 20 euro.

Doet u mee?

Op deze website vindt u meer informatie over het onderzoek naar Uw ervaring met Digitale Zorg of meld u direct aan bij het NHG. Als u meedoet, sturen wij u voorafgaand aan het gesprek een korte vragenlijst.

Terug naar het overzicht