Word lid

Menu

Snelle beschikking over offertes van verschillende verzekeraars en acceptatie zonder gezondheidsverklaring gegarandeerd. Als lid van DVN krijg je €60,- korting op het afsluiten van de uitvaartverzekering!


Word lid

Uitvaartverzekering

Een gemiddelde uitvaart kost zo’n € 8.000,-. Wilt u uw nabestaanden niet met onverwachte kosten achterlaten? Dan is het verstandig dit bedrag te verzekeren. Een uitvaartverzekering is voor iedereen mogelijk, ook als u diabetes heeft. DVN werkt samen met Omnis Financieel Adviesgroep: specialist in verzekeringen voor mensen met diabetes. We rekenen u graag voor dat een uitvaartverzekering altijd een goede investering is!

Acceptatie gegarandeerd tegen betaalbaar tarief

Bij de aanvraag van een uitvaartverzekering is het invullen van een gezondheidsverklaring meestal verplicht. Uitsluiting van de verzekering  of een hogere premie zijn dan soms het gevolg. Omnis Financieel Adviesgroep heeft afspraken met verzekeraars waardoor u geen gezondheidsverklaring hoeft in te vullen. U wordt direct geaccepteerd zónder verhoogde premie. Vanaf 1 januari 2013 is het wettelijk verplicht dat een uitvaartverzekering zonder provisie wordt afgesloten. Hierdoor betaalt u een veel lagere premie (lees meer).

Uw voordelen

  • Acceptatie zonder gezondheidsverklaring gegarandeerd
  • Snelle beschikking over offertes van verschillende verzekeraars
  • Duidelijk overzicht van kosten en premies
  • Ook mogelijk als u elders bent afgewezen
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd

Als lid van DVN krijgt u een korting van € 60,- op het afsluiten van de uitvaartverzekering. U betaalt dan € 290,- in plaats van € 350,-.
Nog geen lid? Klik dan hier en lees meer over alle ledenvoordelen!

Interesse of meer informatie?

Klik hier of bel met Omnis Financieel Adviesgroep via 0320-295070.

 


Snelle beschikking over offertes van verschillende verzekeraars en acceptatie zonder gezondheidsverklaring gegarandeerd. Als lid van DVN krijg je €60,- korting op het afsluiten van de uitvaartverzekering!


Word lid


Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.