Word lid

Menu


Ina: "Ik ben lid omdat ik met alle nieuwe feiten beter contact kan krijgen met mijn internist. Hoe meer ik weet, hoe meer ik op gelijk niveau kan praten met de internist en diabetesverpleegkundige."

Word lid

Onze websites

Diabetesvereniging Nederland onderhoudt de volgende websites om mensen met diabetes te ondersteunen:

www.dvn.nl
De hoofdwebsite van Diabetesvereniging Nederland. Hier vind je diabetesinformatie, gratis folders om te downloaden, het laatste nieuws over diabetes, informatie over vergoedingen, belangenbehartiging, het Puntenplein en de 21 DVN-regio’s. Uiteraard kun je hier lid worden.

www.diabetestrefpunt.nl
Op DiabetesTrefpunt helpen ervaringsdeskundigen elkaar voluit te leven met diabetes. Deel er jouw eigen ervaringen en tips of stel vragen over leven met diabetes aan anderen.

www.dvnwinkel.nl
Bestel je diabeteshulpmiddelen tegen een gunstig tarief bij DVN Winkel. Als lid van Diabetesvereniging Nederland ontvang je extra korting.

www.sugarkidsclub.nl
Voor kinderen tot 16 jaar oud met diabetes. Mee met een dagactiviteit of op kamp? Een spreekbeurt downloaden of spelletjes doen? Het kan allemaal. Natuurlijk ontbreekt de diabetesinformatie niet.

doemeevoordiabetes.nl
Overweeg je wel eens om DVN te steunen via een actie? Dat wordt dan nu wel heel makkelijk met DoeMeeVoorDiabetes.nl. Laat je vervolgens sponsoren door familie en vrienden. Samen werken we aan een leefbaar leven met diabetes!

www.diabeteswiki.nl
Betrouwbare diabetesinformatie van DVN. Wat is een hypo, welke behandelmethoden zijn er, hoe werkt zelfcontrole, waar moet ik rekening mee houden qua voeding? Op al dit soort vragen vind je hier een antwoord.Ina: "Ik ben lid omdat ik met alle nieuwe feiten beter contact kan krijgen met mijn internist. Hoe meer ik weet, hoe meer ik op gelijk niveau kan praten met de internist en diabetesverpleegkundige."

Word lid


Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.