Word lid

Menu


Christel: "Wat ik leuk vind als lid is dat je leuke dingen kunt sparen. Zodra je bestelt bij DVN winkel krijg je punten. Daarmee kun je kado's bestellen."Korting op contributie

Er zijn verschillende manieren waarop je korting kunt krijgen op je contributie voor het lidmaatschap. In veel gevallen kost het je niets. Zo is een lidmaatschap bij Diabetesvereniging Nederland wel heel voordelig.

Declareren bij zorgverzekeraar

Sommige zorgverzekeraars vergoeden in 2017 het lidmaatschap van Diabetesvereniging Nederland geheel of gedeeltelijk binnen de aanvullende verzekering. Dat geldt in ieder geval wanneer je gebruik maakt van een collectief contract van DVN met zorgverzekeraars CZ, OHRA en Zilveren Kruis. Andere zorgverzekeraars die het lidmaatschap (gedeeltelijk) vergoeden in 2017, vind je in dit overzicht van Independer.

Bij Zilveren Kruis hoef je niet te declareren: je ontvangt aan het begin van het tweede kwartaal in 2017 de vergoeding rechtstreeks van Zilveren Kruis.

Bij CZ, OHRA en andere zorgverzekeraars kun je de factuur indienen, die je ontvangt bij de Diabc van juni en december. Heb je deze factuur niet meer? Dan kun je een bewijs van lidmaatschap opvragen bij onze klantenservice via info@dvn.nl. Wij streven ernaar om je het bewijs binnen 5 werkdagen toe te sturen.

50% korting via Puntenplein

Als je jouw diabeteshulpmiddelen in DVN Winkel bestelt, ontvang je spaarpunten. Hiermee kun je de helft van je betaalde contributie terugkrijgen via DVN Puntenplein.

Sluit de 'Overlijdensrisicoverzekering op maat' af

Wanneer je de 'Overlijdensrisicoverzekering op maat' afsluit, ontvang je het lidmaatschap van DVN cadeau. Deze unieke polis garandeert je een eerlijke premie en meer keuzemogelijkheid. Lees hier hoe het werkt.

Vraag over lidmaatschap?

Heb je een vraag over het lidmaatschap? Vind het antwoord op je vraag bij de antwoorden op veelgestelde vragen over het DVN-lidmaatschap en de contributie. De contributie van het lidmaatschap bedraagt 49,90 euro per jaar (prijspeil 2016).

Nog niet lid? Doe dit dan meteen en profiteer direct van alle voordelen van het lidmaatschap!Christel: "Wat ik leuk vind als lid is dat je leuke dingen kunt sparen. Zodra je bestelt bij DVN winkel krijg je punten. Daarmee kun je kado's bestellen."
Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.