Uitvaartverzekering

Verzeker je uitvaart in geld of natura tegen een betaalbaar tarief met de uitvaartverzekering van DVN. Als lid krijg je € 60 korting.

Een uitvaart kost al snel € 8.000. Wil je je nabestaanden de zorg uit handen nemen en je afscheid goed regelen? Met de uitvaartverzekering van DVN in samenwerking met Omnis Financieel Adviesgroep verzeker je dit tegen een betaalbaar tarief. Ook als je al eens bent afgewezen. Gezondheidsverklaringen zijn niet nodig.

Verzeker je uitvaart

Sluit je uitvaartverzekering af zonder gezondheidsverklaring tegen een betaalbaar tarief en krijg als lid € 60 korting.

Uitvaartverzekering

 • Verzekerd in geld of natura.
 • Direct geaccepteerd zonder verhoogde premie.
 • Ook als je ergens anders bent afgewezen.
 • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
 • Betaalbaar tarief.
 • Alleen voor leden.

 

Afsluitkosten uitvaartverzekering

 

Jaarpremie van € 350

 

€ 15 korting als lid

Ben je lid van DVN? Dan betaal je maar € 290 aan afsluitkosten.
Nog geen lid? Lees welke voordelen en hulp je als DVN-lid krijgt.

Meer weten?

Bel Omnis Financieel Adviesgroep 0320-295070 of lees meer op diabetes-uitvaartpolis.nl.

Veelgestelde vragen uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering afsluiten is erg lastig als je diabetes hebt. Mensen met diabetes krijgen vanwege hun gezondheid vaak te maken met flinke premieverhogingen, uitsluitingen of zelfs afwijzingen en lange doorlooptijden. DVN merkt dat haar leden behoefte hebben aan een eerlijke vergelijking van premies en voorwaarden. Doordat de premies de afgelopen jaren zijn verlaagd en doordat de verzekering zonder provisie aangeboden kan worden is er ook nog eens een financieel voordeel te behalen op bestaande verzekeringen. Het premievoordeel kan honderden euro’s bedragen.

Omnis is gespecialiseerd in verzekeringen voor mensen met chronische aandoeningen, zij hebben de kennis en ervaring om deze verzekering correct aan te vragen en bij de juiste verzekeraar. Omnis heeft afspraken met verzekeraars dat u automatisch verzekerd bent, dus zonder medische keuringen.

Voor de verzekering geldt het onderstaande stappenplan:

 1. Telefonische intake bepalen uitgangspunten verzekering.
 2. Aanvraag offerte bij verzekeraars.
  1. Prijs DVN leden: € 50
  2. Prijs voor niet leden: € 50
 3. Telefonisch gesprek uitkomsten bespreken offertes.
 4. Aanvraag verzekering.
  1. Prijs DVN leden: € 300
  2. Prijs voor niet leden: € 250

De aanvraag van een uitvaart wijkt niet veel af van een normale aanvraag. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kiest u samen met Omnis de verzekeraar die de beste aanbieding heeft. Omdat Omnis werkt met verzekeraars die diabetes niet uitsluiten bent u snel verzekerd.

Omnis is onafhankelijk en handelt objectief. Het belang van de klant staat bij Omnis voorop. Bij de uitvaart werkt Omnis bovendien samen met 2 verzekeraars welke diabetes niet uitsluiten en geen premieverhoging geven.

Omnis maakt € 50 aan DVN over als u een verzekering afsluit en lid bent van DVN. DVN hoopt op deze wijze nieuwe leden te werven en extra geld te kunnen investeren in informatievoorziening en belangenbehartiging, onder andere over verzekeringen.

Voor de dienstverlening en het afsluiten van de verzekering vraagt Omnis een vergoeding van € 290. De standaardprijs bedraagt € 350 u ontvangt dus € 60 korting als u DVN-lid bent.

Op het hebben van diabetes krijgt u geen uitsluiting.

De premie is gebaseerd op onder meer de leeftijd van de verzekerde, of u rookt, het bedrag dat wordt verzekerd en hoe lang u de verzekering wilt betalen.

De premie is het bedrag dat de klant aan de verzekeraar betaalt om verzekerd te zijn. De premies bij de verzekeraars kunnen fors verschillen. Dit komt mede omdat de verzekeraars de risico’s van een verzekering verschillend inschatten.

Omnis vergelijkt alle gerenommeerde verzekeraars.

Nee hoor, deze verzekering kan ook door ondernemers afgesloten worden.

Nee, maar de korting is wel uitsluitend voor leden van DVN.

Uw huidige verzekering dient u pas op te zeggen nadat u geaccepteerd bent door uw nieuwe verzekeraar. Omnis kan u helpen bij deze procedure.

Omnis helpt u met de opzegging van de lopende verzekering.

Nee, de kosten zijn niet aftrekbaar van de belasting.

Op www. diabetes-uitvaartpolis.nl kunt u uw gegevens achterlaten.

Nee dat mogen wij niet, daarom hebben wij als partner Omnis ingeschakeld. Omnis is de aanbieder en bemiddelaar van de verzekering. DVN bemiddelt en adviseert niet.

Omnis is een bemiddelaar en tevens adviseur/financieel planner. Heeft u behoefte aan een uitgebreid advies? Maak dan een afspraak met Omnis.

Omnis checkt gegevens van leden bij DVN aan de hand van het lidmaatschapsnummer en NAWgegevens

De uitvaartverzekering is een verzekering die een geldbedrag uitkeert bij overlijden, hiermee kan de uitvaart worden betaald.

Heeft u geen antwoord kunnen vinden op uw vraag neem dan telefonisch contact op met Omnis op 0320-295070.