SugarKidsClub MiniMagazine: voor kinderen met diabetes

Voor kinderen met diabetes is er ons MiniMagazine van de SugarKidsClub. Want bij ons zijn zij niet de enige met diabetes. Ons MiniMagazine verschijnt vier keer per jaar.

In het SugarKidsClub miniMagazine lezen kinderen met diabetes verhalen van hun leeftijdsgenootjes die ook diabetes hebben.

We geven tips over verschillende onderwerpen: logeren, de P-maaltijden (de ene pannenkoek is de andere niet), hoe overleef je de Kerst?, wat als je straks naar de brugklas gaat?, overstappen op de pomp en hoe ga je met je ouders om? (en zij met jou?)

Word lid

Krijg persoonlijk advies en hulp voor je kind met je diabetes.

Quiz & win

We hebben in elk magazine extra leuke prijzen. Doe mee met de VakantieQuiz, VerliefdheidsQuiz, Onverklaarbare HypersQuiz, Zorg-voor-JezelfQuiz of de SchoolQuiz. Er zijn puzzels. En we lopen ieder magazine een dagje mee met kinderen met diabetes. Ze zijn bij ons niet de enige. Dus word lid en sluit je aan bij de SugarKidsClub.
 

 

Belachelijk!

Diabetes zorgt soms voor belachelijke dingen, maar gelukkig zijn er ook leuke dingen als je diabetes hebt. Bijvoorbeeld het nieuwste nummer van het SugarKidsClub Minimagazine! Hierin bespreken we allemaal belachelijk leuke dingen en lees je het verhaal van Ineke over haar bezoek aan kinderen met diabetes in Sri Lanka. Ook zijn er weer leuke winacties en hebben we een heerlijk recept voor je eigen herfst high tea.  En heb je de 5 leukste diabetesbloopers gelezen in het magazine? Lees hier nog meer bloopers!

Heb je de puzzels en quiz gemaakt en de pepernoten in het Minimagazine geteld? Bekijk de oplossingen van de quiz-pagina.

Ontvang ook het MiniMagazine

Ontvang ook het MiniMagazine

Wil jij het volgende SugarKidsClubMiniMagazine ook ontvangen, maar ben je nog geen lid van de Club?

Met anderen lezen over diabetes
want diabetes heb je niet alleen