SugarKidsClub MiniMagazine: voor kinderen met diabetes

Voor kinderen met diabetes is er ons MiniMagazine van de SugarKidsClub. Want bij ons zijn zij niet de enige met diabetes. Ons MiniMagazine verschijnt drie keer per jaar.

In het SugarKidsClub miniMagazine lezen kinderen met diabetes verhalen van hun leeftijdsgenootjes die ook diabetes hebben.

We geven tips over verschillende onderwerpen: logeren, de P-maaltijden (de ene pannenkoek is de andere niet), hoe overleef je de Kerst?, wat als je straks naar de brugklas gaat?, overstappen op de pomp en hoe ga je met je ouders om? (en zij met jou?)

Word lid

Krijg persoonlijk advies en hulp voor je kind met je diabetes.

Quiz & win

We hebben in elk magazine extra leuke prijzen. Doe mee met de VakantieQuiz, VerliefdheidsQuiz, Onverklaarbare HypersQuiz, Zorg-voor-JezelfQuiz of de SchoolQuiz. Er zijn puzzels. En we lopen ieder magazine een dagje mee met kinderen met diabetes. Ze zijn bij ons niet de enige. Dus word lid en sluit je aan bij de SugarKidsClub.
 

Hypo de pipo!

Hypo’s zijn echt stom. Er is heel veel over te vertellen dus daarom gaat het nieuwste nummer van het SugarKidsclub Minimagazine dit keer over hypo’s. Hypo’s in soorten en maten en wat je er aan kunt doen en een echte hypoquiz. Ook mochten we meelopen met SugarKid Elin die vertelt over haar vele hobby’s. Wil je naast het artikel in het magazine nog meer lezen over hypo’s? Dat kan met nog meer hypo-weetjes.

Heb je puzzels en quiz gemaakt? Bekijk de oplossingen van de quiz-pagina.

Ontvang ook het MiniMagazine

Ontvang ook het MiniMagazine

Wil jij het volgende SugarKidsClubMiniMagazine ook ontvangen, maar ben je nog geen lid van de Club?

Met anderen lezen over diabetes
want diabetes heb je niet alleen