SugarKidsClub MiniMagazine: voor kinderen met diabetes

Voor kinderen met diabetes is er ons MiniMagazine van de SugarKidsClub. Want bij ons zijn zij niet de enige met diabetes. Ons MiniMagazine verschijnt vier keer per jaar.

In het SugarKidsClub miniMagazine lezen kinderen met diabetes verhalen van hun leeftijdsgenootjes die ook diabetes hebben.

We geven tips over verschillende onderwerpen: logeren, de P-maaltijden (de ene pannenkoek is de andere niet), hoe overleef je de Kerst?, wat als je straks naar de brugklas gaat?, overstappen op de pomp en hoe ga je met je ouders om? (en zij met jou?)

Word lid

Krijg persoonlijk advies en hulp voor je kind met je diabetes.

Quiz & win

We hebben in elk magazine extra leuke prijzen. Doe mee met de VakantieQuiz, VerliefdheidsQuiz, Onverklaarbare HypersQuiz, Zorg-voor-JezelfQuiz of de SchoolQuiz. Er zijn puzzels. En we lopen ieder magazine een dagje mee met kinderen met diabetes. Ze zijn bij ons niet de enige. Dus word lid en sluit je aan bij de SugarKidsClub.

 

‘Dit kun jij’

Dat is het onderwerp van ons nieuwe superleuke SugarKids MiniMagazine. Het is een heel feestelijk nummer speciaal voor de decembermaand. Win-acties, een verhaal van Tibbe, Esmee en Nouhaila over het robotkamp, extra ‘Dit-kun-jij’-tips en een recept voor kerstkoekjes! We wensen je veel leesplezier en fijne feestdagen!.

Heb jij de puzzels gemaakt? Bekijk dan de oplossingen van puzzel kerstkoekjes en puzzel pannetje koolhydraten.

Extra in deze decembermaand: ‘Hoe overleef ik de Kerst’-tips.

Ontvang ook het MiniMagazine

Ontvang ook het MiniMagazine

Wil jij het volgende SugarKidsClubMiniMagazine ook ontvangen, maar ben je nog geen lid van de Club?

Met anderen lezen over diabetes
want diabetes heb je niet alleen