SugarKidsClub MiniMagazine: voor kinderen met diabetes

Voor kinderen met diabetes is er ons MiniMagazine van de SugarKidsClub. Want bij ons zijn zij niet de enige met diabetes. Ons MiniMagazine verschijnt vier keer per jaar.

In het SugarKidsClub miniMagazine lezen kinderen met diabetes verhalen van hun leeftijdsgenootjes die ook diabetes hebben.

We geven tips over verschillende onderwerpen: logeren, de P-maaltijden (de ene pannenkoek is de andere niet), hoe overleef je de Kerst?, wat als je straks naar de brugklas gaat?, overstappen op de pomp en hoe ga je met je ouders om? (en zij met jou?)

Word lid

Krijg persoonlijk advies en hulp voor je kind met je diabetes.

Quiz & win

We hebben in elk magazine extra leuke prijzen. Doe mee met de VakantieQuiz, VerliefdheidsQuiz, Onverklaarbare HypersQuiz, Zorg-voor-JezelfQuiz of de SchoolQuiz. Er zijn puzzels. En we lopen ieder magazine een dagje mee met kinderen met diabetes. Ze zijn bij ons niet de enige. Dus word lid en sluit je aan bij de SugarKidsClub.

‘Wat eet jij het liefst?’

Dat is het onderwerp van ons nieuwe superleuke SugarKidsClub MiniMagazine. Hij is echt de moeite waard! Win-acties, een verhaal over het bezoek van Britt en Sammy aan een kinderdiabetes kookcafé, een column van Mario en vooral heel veel leuke weetjes en recepten!

Ga zelf aan de slag met de leuke recepten uit het kinderdiabeteskookcafe!

En heb je de puzzels al gemaakt? Bekijk dan de oplossingen van puzzel 1 en puzzel 2.

 

Ontvang ook het MiniMagazine

Ontvang ook het MiniMagazine

Wil jij het volgende SugarKidsClubMiniMagazine ook ontvangen, maar ben je nog geen lid van de Club?

Met anderen lezen over diabetes
want diabetes heb je niet alleen