Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Diabetes? Wij zijn er voor jou!

Diabetesvereniging Nederland (DVN) is een vereniging voor en door mensen met diabetes. Samen maken we ons sterk voor bredere vergoedingen, betere kwaliteit van de diabeteszorg - zoals snellere invoering van nieuwe medicijnen - en helpen we met individuele en collectieve informatie en adviezen. 

Met ons magazine Diabc willen we je inspireren met herkenbare verhalen van andere mensen met diabetes, rake columns, tips en betrouwbaar nieuws over diabetes(onderzoek). Daarnaast neem je als lid gratis of met korting deel aan activiteiten, zoals webinars, trainingen, SugarKidskampen en nog veel meer. 

Wat doen wij voor Lauriëtte?

Jouw zorg is onze zorg. Daarom zijn wij voortdurend in gesprek en onderhandeling met zorgverleners, overheid, zorgverzekeraars en andere (diabetes)organisaties. Jouw lidmaatschap stelt ons in staat dit te blijven doen.

Ook overtuigd van de meerwaarde van DVN, net als vele tienduizenden andere mensen met diabetes? Word dan nu lid van de grootste patiëntenvereniging van Nederland en profiteer van alle voordelen.