diabeteszorg

Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Wereld Diabetes Dag: aandacht voor diabetes en je familie

Het is 14 november Wereld Diabetes Dag! We vragen speciale aandacht voor mensen met diabetes en hun naasten (familie). Doe mee door online een hartverwarmende boodschap naar je geliefde, ouders, vrienden te sturen.

Wereld Diabetes Dag: aandacht voor diabetes en je familie

Diabetes wordt vaak onderschat. Veel mensen denken dat je met diabetes net als ieder ander door het leven kunt gaan. Terwijl diabetes vaak een enorme stempel drukt op het leven van mensen met diabetes én hun naasten. 

Hartverwarmende boodschap

Diabetesvereniging Nederland en het Diabetes Fonds werken voor Wereld Diabetes Dag samen om iedereen die met diabetes te maken heeft in het zonnetje te zetten. Want het is zo belangrijk om hardop uit te spreken dat je trots bent op hoe iemand omgaat met zijn of haar diabetes. Of om je waardering te uiten. Doe je mee, net als Juba (7) die op een bijzondere manier zijn juffen bedankt? 

Wie zet jij in het zonnetje?

Wie wil jij op deze dag bedanken omdat hij/zij jou steunt bij je diabetes? Of ken jij iemand met diabetes en wil jij degene een hart onder de riem steken met een bloemetje? Doe dit vandaag digitaal of haal een bloem om weg te geven op de Varkensmarkt in Amersfoort. Wij staan op je te wachten van 10.30 tot 14 uur!

Hart voor diabetes

Leden zijn erg belangrijk voor ons. Dankzij onze grote ‘DVN-familie’ kunnen we ons blijven inzetten voor mensen met diabetes. Wij hebben hart voor diabetes in de politiek, binnen de zorg en in de behandelkamer. Wij strijden voor vergoeding van hulpmiddelen en gelijke behandeling. Angela de Rooij van DVN vertelt hier van 8 tot 9 uur ook over in de Hart voor diabetes Top 10-uitzending van RADIONL.

Word lid

Als lid profiteer je van lagere verzekeringspremies en korting op leuke en leerzame activiteiten. Ook ontvang je gratis ons ledenmagazine Diabc en nog veel meer! Word lid.

Lees meer

Benieuwd wat wij nog meer doen voor mensen met diabetes? En hoe wij hart hebben voor diabetes? Bekijk ons overzicht.
 
 

Terug naar het overzicht

Met anderen praten over hulpmiddelenwant diabetes heb je niet alleen