12 februari 2019 | Type 1 | Type 2 | Bewegen

Vind de fiets en win ‘m tijdens de Fietsexperience!

Ben jij een echte puzzelaar? Houd jij van raadsels en zijn cryptogrammen jou niet onbekend? Dan is ‘Raad waar hij staat’ precies jouw spel! De komende periode krijg jij elke week een hint. Met de vijf hints kun je op 18 maart tijdens de Fietsexperience in Amerfoort een fiets winnen ter waarde van € 749,00.

 

De fiets is ergens in de wereld 'verstopt'. Het is aan jou om te raden waar dit is. Het enige wat je hoeft te doen is iedere dinsdagochtend dit nieuwsbericht of onze Facebookpagina in de gaten te houden voor de nieuwe hint om een stapje verder te komen in je zoektocht naar dé plek waar de fiets verstopt is.

Hint van de week

In de week van 11 maart heb je alle hints ontvangen zodat je op 18 maart tijdens de Fietsexperinece het juiste antwoord in de pot kunt stoppen. Uit alle juiste antwoorden trekken wij op die dag de winnaar die direct op de nieuwe fiets kan stappen. Zorg dus dat je erbij bent. Deze fietsbelevingsdag wordt georganiseerd door Diabetesvereniging Nederland, Platform Voluitlevenmetdiabetes.nl en fietsspecialist Banierhuis.

Hint 1: In het land waar ik sta hebben ruim 1,2 miljoen mensen diabetes.

Kom naar de Fietsexperience

Weet jij waar de fiets verstopt is? We zijn benieuwd naar je antwoord en ontmoeten je graag 18 maart bij het Gazelle Experience Center in Amersfoort.

Laat je inspireren door de fietservaringsverhalen van Bas van de Goor en Angela de Rooij. Maak testritten op diverse fietsen en ontvang persoonlijk advies over welke fiets het beste bij jou past. Voor een lunch wordt gezorgd. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een leuke goodiebag met daarin een kortingsbon geldig op het hele fietsassortiment van Banierhuis. En: misschien ben jij wel degene die op de gewonnen fiets naar huis gaat!

Kom je naar onze Fietsexperience en meld je aan!