29 november 2017 | Type 1 | Type 2 | Bewegen

Schrijfwedstrijd: deel je beweegverhaal!

Woon je in het Groene Hart? Deel je graag je verhaal over wat bewegen voor uitwerking heeft op je diabetes? Of weet je goed op papier te krijgen hoe je lichaam niet altijd meewerkt bij het bewegen? Doe mee met deze schrijfwedstrijd en maak kans op €100,-. Meedoen kan tot 15 januari 2018.

 

Regelmatig bewegen is belangrijk en voor mensen met diabetes in het bijzonder, dat weet vrijwel iedereen. De uitwerking die het wel of niet bewegen kan hebben op de lichamelijke en geestelijke gezondheid is erg persoonlijk. Daarom organiseert onze regio Groene Hart samen met andere patiëntenverenigingen binnen Patiënten Contact Groene Hart (PCGH), het Groene Hart Ziekenhuis en sportpunt Gouda een schrijfwedstrijd met het thema 'Bewegen doet me wat!'.

'Bewegen doet me wat!'

Heb je een chronische aandoening en woon je in het Groene Hart, deel dan je ervaringen over bewegen. Schrijf je persoonlijke verhaal over het thema ‘Bewegen doet me wat!’. Welke haken en ogen kom je tegen bij het bewegen? Hoe ben je daarmee omgegaan en waarom ben je toch aan het bewegen gegaan? Wat hield je aanvankelijk tegen? Hoe draagt bewegen bij aan jouw kwaliteit van leven?

Deel je verhaal

Het verhaal mag maximaal 700 woorden bevatten. Inzenden kan tot en met 15 januari. De winnaar van de eerste prijs krijgt een kadobon van 100 euro, de winnaar van de tweede prijs een bon van 50 en de derde prijs is een bon van 25 euro. De winnende verhalen komen ook op de website van PCGH te staan.

Bekijk de informatie over de jury, de voorwaarden en hoe je je verhaal kunt inleveren.