diabeteszorg

Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Lancering verhalenbundel ‘Zoeter dan Wraak’

Tien Nederlandse thrillerauteurs slepen hun pennen en schreven tien bloedstollende thrillerverhalen om met hun bundel ‘Zoeter dan wraak’ aandacht te vragen voor diabetes. De bundel wordt zaterdag 16 november, in de week van Wereld Diabetes Dag, gelanceerd in Zwolle. De opbrengst komt volledig ten goede aan het werk van Diabetesvereniging Nederland.

Lancering verhalenbundel ‘Zoeter dan Wraak’

Een lijk in een moeras, een onverwacht overlijden in een chique villa, onverklaarbare doden. Ongelukkige omstandigheden of kwade opzet? Vergelding, liefde en moord spelen de hoofdrol in tien zinderende verhalen in de bundel ‘Zoeter dan Wraak’.

Meet and greet

De boekpresentatie is op zaterdag 16 november tijdens een lezing over het hoe en wat van diabetes in Bibliotheek Stadkamer Centrum in Zwolle. Tijdstip: 14.00 – 16.00 uur.  

Ook is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met (een aantal van) de auteurs die de bundel mogelijk hebben gemaakt: Aefke ten Hagen, Anita Terpstra, Diana van Hal, Iris Boter, Jacqueline Coppens, Katja Schoondergang, Linda Jansma, Marcella Kleine, Marjolein van der Gaag en Svea Ersson.  

Kom ook en meld je aan!

Wil je de lezing over diabetes bijwonen en aanwezig zijn bij deze feestelijke boekpresentatie? Meld je dan aan.

Online te koop

Vanaf 16 november is het boek ook beschikbaar via Voluitlevenmetdiabetes.nl. De bundel verschijnt ook als e-book.

Zoek je nog een leuk cadeau-idee voor Sinterklaas of Kerst? Dan is ‘Zoeter dan wraak’ een spannende lekkernij voor leesliefhebbers!

 

Terug naar het overzicht

Met anderen praten over hulpmiddelenwant diabetes heb je niet alleen