14 november 2018 | Type 1 | Type 2

Het is Wereld Diabetes Dag! Heb jij hart voor diabetes?

Word vandaag lid van DVN en profiteer van extra voordeel

Het is 14 november en dat betekent: Wereld Diabetes Dag! Word vandaag lid van Diabetesvereniging Nederland (DVN) en krijg korting en een cadeau. DVN heeft hart voor diabetes, jij ook?

 

Op Wereld Diabetes Dag krijg je 50% korting op je DVN-lidmaatschap (betaal slechts € 24,95 het eerste jaar) én mag je een cadeau uitkiezen t.w.v. 100 punten bij ons spaarprogramma Puntenplein. Word nu lid!

Ben je al lid van DVN? Geef dan een lidmaatschap cadeau of doe een gift.

Voluit leven met diabetes

DVN strijdt voor alle mensen met diabetes in Nederland: jong en oud, diabetes type 1 en type 2, MODY, LADA en zwangerschapsdiabetes. Zodat jij voluit kan leven met je diabetes.

Heb jij ook hart voor diabetes?

Dankzij de DVN-leden kunnen we ons blijven inzetten voor mensen met diabetes; in de politiek, in de zorg en in de behandelkamer.

DVN heeft hart voor diabetes, jij ook? Als lid profiteer je van lagere zorgpremies, krijg je korting op leuke en leerzame activiteiten, ontvang je gratis ons ledenmagazine Diabc en nog veel meer!

Betere diabeteszorg

DVN maakt zich sterk voor betere zorg voor mensen met diabetes. We leiden zorgverleners op om diabetescomplicaties eerder te herkennen, zetten ons in voor een gezonde leefstijl en maken ons hard voor de brede vergoeding van belangrijke diabeteshulpmiddelen zoals de Freestyle Libre (FSL).

Draag bij aan betere diabeteszorg en word vandaag lid van DVN.

Word lid!