8 augustus 2018 | Type 1 | Type 2 | Onderzoek | Behandeling

Help mee de diabeteszorg verbeteren

Als patiëntenvereniging zet Diabetesvereniging Nederland (DVN) zich in voor de beste zorg voor iedereen met diabetes. Daarom zijn wij benieuwd hoe jij de zorg ervaart. Wat zijn je zorgwensen en welke ervaring heb je met de verzekering? Vul voor 30 augustus onze vragenlijst in en help de diabeteszorg verbeteren.

 

Vul direct de vragenlijst in

Specifieke zorg

De basiszorgverzekering is voor iedereen in Nederland hetzelfde, maar niet iedereen heeft dezelfde zorg nodig. Het verschilt per huisarts, ziekenhuis of zorgverlener hoe aandoeningen worden behandeld en wat er door de verzekering wordt vergoed.

Door jouw ervaringen te delen, kunnen we als patiëntenvereniging ons sterk maken voor betere zorg voor mensen met diabetes. Denk bijvoorbeeld aan specifieke dieet- of voetzorg.

Maak kans op het boek ‘Eibertje kiest meer’

We verloten 3 boeken ‘Eibertje kiest meer’ onder de deelnemers die de vragenlijst hebben ingevuld. In dit boek lees je hoe je gezondere keuzes maakt in de supermarkt.

Vul de vragenlijst in (voor 30 augustus) en help ons de diabeteszorg verbeteren. Het invullen duurt ongeveer 10-15 minuten.

Vragen of opmerkingen over de vragenlijst? Stuur dan gerust een e-mail.