15 november 2018 | Type 1 | Jongeren | Kinderen | Zwanger

'Baby?' Hét magazine over diabetes en zwangerschap!

JONG met diabetes lanceert de nieuwe JONG special over zwangerschap. Je leest in dit mooie magazine alles over zwangerschap en erfelijkheid bij diabetes.

 

Er is een nieuw magazine geboren!

Alles wat je (niet) wilt weten over zwangerschap en diabetes lees je in het nieuwste JONG magazine. Heeft diabetes bij de man invloed op zijn kind? Waarom heb je eerst 'groen licht' nodig van je internist voordat je zwanger 'mag' worden? Welke alternatieven zijn er als je twijfelt over wel of geen zwangerschap? Hoe doen of deden andere meiden met diabetes dat?

Smullen

Daarover gaat dit magazine boordevol ervaringsverhalen, tips, feiten en weetjes. Inhoud om je in onder te dompelen als je jong bent en diabetes hebt. Een magazine om van te smullen, net als van een beschuit met muisjes.

Mooie reeks

Na de eerdere uitgaven over ‘De naakte waarheid’ en ‘Alcohol en drugs’, is ‘Baby?’ een mooi vervolg. Je hebt als jongere met diabetes zo veel onderwerpen waarbij je diabetes om de hoek komt kijken. Daar kun je best wat tips van anderen en specialisten bij gebruiken!

Mensen zoals jij aan het woord

JONG magazine staat vol persoonlijke verhalen. Van Anne bijvoorbeeld, die zwanger is en niet aan doemscenario’s doet. Mireille die de moeilijke keus maakte om niet zwanger te willen worden. En Stefaan over het verdriet dat hij ervaart omdat zijn dochtertje de diagnose kreeg. Yvette vertelt over haar twee zwangerschappen: een ongeplande en een over-geplande. Verder lees je de antwoorden op veelgestelde vragen van onze lezers en toffe rubrieken zoals columns, een boekbespreking en een puzzel met winactie.

Magazine ontvangen?

Ben jij lid van DVN en tussen de 16 en 30 jaar? Dan ontvang je het magazine 'Baby?'automatisch op je mat.
Ben je 30 of ouder of geen lid van DVN? Natuurlijk kun je ook dan het magazine lezen. Je kan het magazine kopen voor €3,95 inclusief verzendkosten via Voluitlevenmetdiabetes.nl.