Word lid en maak het verschil
Word lid
Kandidaten ledenraad gezocht!

4 juli 2024

Kandidaten ledenraad gezocht!

Wil je meedenken en je expertise inzetten voor de ruim 1,2 miljoen mensen met diabetes in Nederland? En wil je meedenken over de toekomst en koers van de vereniging? Dan biedt de ledenraad van Diabetesvereniging Nederland een unieke kans om je in te zetten voor anderen en voluit leven met diabetes écht mogelijk te maken! Van 15 oktober – 1 november zijn er weer ledenraad verkiezingen en we zoeken kandidaten.

Je hebt invloed in het verder vooruit helpen van de vereniging en dat doe je voor alle mensen met diabetes.
Huidige leden Marika Beier en Chris van Mil.  

Wie zoeken we voor de ledenraad?

Wij zoeken mensen van 18 jaar en ouder die nauw betrokken zijn bij diabetes en Diabetesvereniging Nederland en die een actieve rol willen spelen in het belangrijke werk van de vereniging voor mensen met diabetes. Het maakt niet uit of je jong bent of ouder; of je net lid bent of al jaren; of hoe lang je diabetes hebt. We zoeken een gevarieerde mix van vrijwilligers.

Meer informatie

Heb je interesse in wat een ledenraad-lid doet, wat er verwacht wordt van je en wat het je persoonlijk oplevert? Kom dan naar een van de voorlichtingsbijeenkomsten. Meer informatie vind je op DVN kiest of bij de veelgestelde vragen.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid