Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Coronavirus (Covid-19) en diabetes

Het coronavirus (covid-19) blijft voorlopig helaas onderdeel van ons leven. Je leest hier het antwoord op je vragen over corona en diabetes.

Coronavirus2_736x421

Wat doet DVN?

Ook als patiëntenorganisatie zien we dat mensen in Nederland nog steeds worstelen met de vragen: wat geldt voor mij? wat moet ik wel of juist niet doen? Omdat het nog steeds een relatief nieuw virus is met nieuwe verschijnsvormen, is het lastig om aan iedereen in elke situatie duidelijkheid te geven. Als organisatie die instaat voor de belangen van mensen met diabetes, proberen wij jullie zo goed mogelijk te informeren over het coronavirus. 

Voor de meest actuele stand van zaken rond het coronavirus in Nederland verwijzen wij naar de informatie van de overheid op de website van het RIVM en de website van de Rijksoverheid.

Contact

DVN staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Dat kan telefonisch via onze klantenservice op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en via e-mail. Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen hebben we hieronder voor je verzameld.

Activiteiten

DVN activiteiten vinden langzaam weer doorgang.Ook bekijken we hoe we een deel van onze activiteiten op een andere manier (online) kunnen invullen. Op deze website en onze sociale media publiceren we de meest actuele informatie over wanneer en op welke manier onze activiteiten plaatsvinden.

Lotgenotencontact

Het helpt om in contact te blijven met andere mensen met diabetes. Help anderen met je ervaringen en zorgen of krijg antwoord op je vragen. Praat online mee en bezoek ons DiabetesTrefpunt.

Vragen over diabetes en het coronavirus

Vragen over diabeteszorg en corona

Word lid

Word lid

Goede zorg is belangrijk bij diabetes, zeker in deze tijden! Wij blijven ons inzetten voor vergoedingen en de beschikbaarheid van goede zorg en hulpmiddelen. Dat kunnen we niet zonder je hulp. Help jij ook mee?

Steun ons

Nieuws over het coronavirus