Meldpunt bloedglucosemeters

Steeds meer mensen met diabetes worden benaderd door hun leverancier om te wisselen van bloedglucosemeter. Dit vindt Diabetesvereniging Nederland (DVN) onacceptabel. Heb jij hier ook ervaring mee? Meld het ons.

Contact

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Persoonlijke keuze

Dat de keuze voor een bloedglucosemeter voor iedereen anders is, laat de onlangs gelanceerde Keuzehulp Bloedglucosemeters zien. Wij vinden dat dit een persoonlijke keuze is, die gemaakt wordt in de spreekkamer samen met de praktijkondersteuner of diabetesverpleegkundige. 

Meld je ervaring

Heeft een leverancier of apotheek je onlangs gevraagd te wisselen van bloedglucosemeter en wil je dit niet? Meld het dan bij ons meldpunt. Je melding wordt geanonimiseerd. Lees vooraf ons privacybeleid.

We verzamelen alle ervaringen om de leveranciers aan te kunnen spreken op hun gedrag. Ook gaan we het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) informeren.

Meld je ervaring

Vragen?

Heb je een vraag over het meldpunt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Via onze website houden we je op de hoogte van de resultaten van dit meldpunt.

Word lid

Word lid

Blijf op de hoogte van het laatste diabetesnieuws. En ontvang praktische tips en hulp over jouw leven met diabetes.
Met anderen praten over diabetes want diabetes heb je niet alleen