Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Tips voor zelfstandig ondernemen

Zelfstandig ondernemen kan juist voor mensen met diabetes goed zijn, omdat de belasting wisselt. Je kunt immers je eigen tijd indelen (en bewaken) of vanuit huis werken. Waar moet je aan denken? Lees onze tips.

Ondernemerschap blijkt vaak zeer goed aan te sluiten bij persoonlijke ambities en mogelijkheden van mensen met diabetes. Bijvoorbeeld omdat je de ene dag meer aankan dan de andere dag. Doe je voordeel met een aantal tips en beperkt daarmee eventuele risico’s die samenhangen met je diabetes.

Advies over ondernemen met diabetes

Misschien is de mogelijkheid van zelfstandig ondernemen nieuw voor je. Of misschien heb je erover gedacht, maar heb je veel vragen. Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) heeft veel kennis en ervaring over het starten van een eigen bedrijf.

Heb jij behoefte aan persoonlijk advies? Neem voor een gratis oriënterend gesprek contact op.

Verzeker je arbeidsongeschiktheid

Het aanvragen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan best lastig zijn als je diabetes hebt. Daarom heeft Diabetesvereniging Nederland een samenwerking met Omnis Financieel Adviesgroep: specialist in verzekeringen voor mensen met diabetes. Om je goed advies te geven én geld te besparen Ontvang meerdere offertes en kies de verzekering die bij jou past.

Je hebt vrijheid in je werk, waardoor je goed kan blijven sturen op je diabetes. Ik ben open over mijn diabetes en krijg begrip van mijn cliënten als het een keer niet lukt en ik een afspraak wil verzetten.

Bianca van Kempen, Jobcoach

Word lid

Word lid

Steun DVN en word lid

Aanmelden

Met anderen praten over diabeteswant diabetes heb je niet alleen