Wat wij voor je doen

Zorgt de combinatie van diabetes en werk voor misverstanden of problemen tussen jou en je medewerker met diabetes?

Voorkom uitval van je medewerker met diabetes. Wij helpen je met al je vragen over diabetes en werk, geven advies en bieden persoonlijke begeleiding.

Contact

Geen antwoord op je vragen over diabetes en werk gevonden? Bel dan de DiabetesWerkwijzer via 033 463 05 66. Of e-mail ons.

Diabeteswerkcoach

Kom je in een situatie waarin het lastig is om samen met je medewerker de balans te vinden in het werken met diabetes? Behoefte aan een sparringpartner die meedenkt over werkaanpassingen met het oog op duurzame inzetbaarheid, ziekteverzuimbegeleiding of re-integratie van een medewerker met diabetes? Neem dan contact op met een diabeteswerkcoach.

Informatiepakket over diabetes

Over diabetes is veel voorlichtingsmateriaal beschikbaar. Wij sturen je dit graag toe. Vraag het materiaal aan via onze klantenservice (033 463 05 66). Afhankelijk van je vraag stellen we een mooi pakket voor je samen. Ook om uit te delen aan collega’s in je team.

Training voluit werken met diabetes

Wat is diabetes? Wat mag je wel en niet verwachten van een collega met diabetes? Hoe ga je om met een collega die diabetes heeft? En wat vraagt dit van jou of het team? Wij organiseren kortdurende trainingen over diabetes op maat voor werkgevers, leidinggevenden en arbodiensten. Zo bevorderen we de duurzame inzetbaarheid van medewerkers met diabetes.

 

Contact

Contact

Geen antwoord gevonden op je vragen over diabetes en werk? Bel dan de DiabetesWerkwijzer via 033 463 05 66. Of mail ons.

Lees ook

Diabeteswerkcoach

Diabeteswerkcoach

Heb je te maken met een medewerker met diabetes die daar last van heeft in het dagelijks werk? De diabeteswerkcoach helpt en begeleidt.

Vergroot je kennis

Vergroot je kennis

Wat is diabetes? En heeft diabetes gevolgen voor het werk? Leer er meer over.

Aan het werk blijven

Aan het werk blijven

Hoe blijft een medewerker met diabetes inzetbaar? Hoe draag jij hieraan bij?