Diabc Event: voor iedereen met diabetes

Diabc komt tot leven op het Diabc Event! Woensdagavond 15 november wordt een avond vol inspiratie. Kom je ook? Entree is gratis!

De dag na Wereld Diabetes Dag (WDD) is het tijd voor het allereerste Diabc Event. Van lezingen tot demonstraties en van talkshow tot quiz; we hebben een afwisselende avond voor je samengesteld.

Ontvang magazine Diabc

Blijf op de hoogte over ontwikkelingen rondom diabetes

Programma

Luister naar lezingen van de bevlogen sprekers internist Hanno Pijl (leefstijl), ondernemer Robin Koops (uitvinder van de kunstmatige alvleesklier) en Mieke de Boer van Kibo (diabeteshulphond). Kom naar de demonstratie met de diabeteshulphond, stel je vragen over bakken zonder suiker aan Jessica Mendels en hoor alle ins en outs over een gastric bypassoperatie van DVN-collega Inge Olivier.

Dat is nog niet alles! DVN-medewerkers delen tips en feit of fabels, over bijvoorbeeld werk of hypo’s. Auteur Karina Hoenderdos lanceert samen met Hanno Pijl het boek Diabetes type 2? Maak jezelf beter. Het kookboek – het vervolg op het succesvolle en gelijknamige eerste deel. En natuurlijk komen ook geïnterviewden uit de Diabc aan het woord.

Speciaal voor jongeren: travel with a party

Ben jij 16 t/m 30 jaar? Kom dan naar de prijsuitreiking van de #opreismetdiabetes vlogwedstrijd! Uiteraard mag je iemand meenemen. Deze avond staat in het teken van reizen met diabetes. De plek om je ervaringen te delen met leeftijdsgenoten.

We bekijken de ingestuurde vlogs en daarna volgt de prijsuitreiking; de drie winnende filmpjes ontvangen leuke prijzen. Ook is er de hele avond een DJ aanwezig en er zijn hapjes en drankjes.

Praktische informatie

Datum: woensdag 15 november 2017
Tijd: 18:30 (inloop) tot 22:00 uur.
Locatie: Fokkerstraat 17, Leusden.
Voor wie: iedereen met diabetes. Ben je lid? Je mag iemand meenemen!

Het event is gratis maar meld je wel aan via diabcevent@dvn.nl. Vol = vol!