Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Speel mee met de Vriendenloterij

Bij de VriendenLoterij kun je meespelen voor Diabetesvereniging Nederland. Van je lot gaat dan 40% direct naar Diabetesvereniging Nederland.

Meespelen met de VriendenLoterij betekent dubbel voordeel. Jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met geldprijzen, reischeques, auto's, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen! En je steunt Diabetesvereniging Nederland: wij ontvangen 40% van jouw lotprijs.

Speel ook mee!

Hoe werkt het?

Een lot kost € 14,-. Op je lot geef je aan dat Diabetesvereniging Nederland de club of vereniging is die je wilt steunen. Er zijn 14 trekkingen per jaar en je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Heb je vragen over deelnemen of over het kiezen van Diabetesvereniging Nederland als jouw goede doel, bel dan met de Ledenservice van de Vriendenloterij: 0900 - 300 1400 (normaal tarief). 

Wat doet de VriendenLoterij?

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen, dan gaat 40% van de lotprijs naar het goede doel.

Speel ook mee

Speel ook mee

Dubbel voordeel in de VriendenLoterij: je maakt kans op mooie prijzen en je steunt ons werk voor mensen met diabetes.

Deelnemen

Met anderen praten over diabeteswant diabetes heb je niet alleen