Word lid

Menu

Bestuur

Het bestuur van Diabetesvereniging Nederland bestaat uit:
• Voorzitter: vacant
• Bestuurslid: de heer Frits Voermans (waarnemend voorzitter)
• Bestuurslid: mevrouw Doreen Boeijen

 

Frits Voermans

Frits Voermans heeft bedrijfskundige ervaring in de patiëntenzorg, onder andere als divisiedirecteur en directeur AMC Operations bij het AMC. Ook vervult hij diverse functies op het gebied van advies, bestuur en toezicht in de gezondheidszorg. Voermans: “Van monoloog naar dialoog in de spreekkamer is de toekomst. DVN leidt haar leden op tot mondige patiënten, iets waar ik in geloof. Met mijn actuele kennis van de gezondheidssector en bedrijfsvoering lever ik een waardevolle bijdrage aan de koers van de vereniging.”

Doreen Boeijen

Doreen Boeijen heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft diverse management- en directiefuncties vervuld in de zakelijke dienstverlening. Zij is een generalist met een voorkeur voor de voorkant van organisaties. Naast haar werk voor DVN is zij lid van de Raad van Toezicht van Slachtofferhulp Nederland. Boeijen: “Vrijwilligers geven een intrinsieke meerwaarde aan een organisatie. DVN vervult vanuit haar ervaringsdeskundigheid een uiterst belangrijke rol om mensen met diabetes in staat te stellen voluit met hun ziekte te leven.”

Contact met bestuur

Het bestuur is bereikbaar via het directiesecretariaat, tel. 033 - 434 19 65 of via Contact.


 Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.