Word lid

Menu

Maak kennis met nieuwe ALV

Terug

Datum laatste wijziging: 20 april 2017

De nieuwe ALV-leden zijn bekend! Zij zijn gekozen tijdens de verkiezingen die plaatsvonden van 10 april tot en met 14 april. Er zijn 551 stemmen uitgebracht, bijna 2% van het aantal stemgerechtigden.

Van de 26 ALV leden komen er 11 uit de huidige ALV. Zij zijn nu voor de tweede termijn gekozen. 15 ALV-leden zijn nieuw en beginnen op 10 juni aanstaande aan hun eerste zittingstermijn van vier jaar. De kandidaten die niet zijn gekozen komen, op de reservelijst van hun regio.

De nieuwe ALV bestaat uit 16  mannen en 10 vrouwen. Het oudste ALV-lid is 77 jaar, het jongste 26 jaar. De gemiddelde leeftijd van de ALV-leden is 55 jaar.

De uitslag van de verkiezingen is vastgesteld door de Verkiezingscommissie. De complete uitslag van de verkiezingen is op te vragen via DVN klantenservice (033 463 05 66 en info@dvn.nl).

Maak kennis met de ALV-leden.

 


Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.