Word lid

Menu

Doe mee met DVN-onderzoek type 1!

Terug

Datum laatste wijziging: 16 februari 2017

Als patiëntenorganisatie willen we mensen met diabetes graag zo goed mogelijk van dienst zijn. We willen doen wat je van onze patiëntenvereniging verwacht en goed antwoord geven op jouw vragen. Om onze leden nog beter van dienst te kunnen zijn voert onderzoeksbureau GFK voor Diabetesvereniging Nederland een onderzoek uit.

Voor dit anonieme onderzoek zoeken wij mensen met diabetes type 1. Vorig jaar deden wij al onderzoek naar de behoeften van mensen met diabetes type 2. Het onderzoek gaat over heel uiteenlopende onderwerpen. Je kunt daarbij denken aan vragen over:

-  wat je bezighoudt en wat jouw behoeften zijn als het gaat om je diabetes;
-  waar en hoe jij informatie zoekt over diabetes;
-  je (mogelijke) ervaringen met onze dienstverlening.

Het invullen van de vragenlijst kost maar een kwartiertje van je tijd én je maakt kans op een mooi cadeau. Onder de deelnemers verloten we namelijk 5 exemplaren van het boek 'Doe mij maar diabetes!’.

>> Ik doe mee! <<


Wat moet je ervoor doen? Stuur een e-mail met als onderwerp ‘Deelname onderzoek type 1’. Je ontvangt in de week van 20 februari van onderzoeksbureau GFK een uitnodiging in de e-mail.

Alvast bedankt voor je deelname!


Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.