Word lid

Menu

Meer info over RSS?

Nieuws

Pagina 1  2  3  4  5  >>

Brief aan informateur over eigen risico

Het eigen risico werkt bij diabetes niet zoals bedoeld. Daarom schreven we informateur Schippers een brief. We vragen haar om het eigen risico voor mensen met diabetes te bespreken bij de onderhandelingen over een nieuw kabinet. Diabeteszorg uit eigen risico De brief is een vervolg...(lees meer)

Datum laatste wijziging: 27 april 2017

DVN bureau gesloten op 27/4 en 28/4

Op donderdag 27 en vrijdag 28 april is het DVN bureau gesloten. Op maandag 1 mei zitten onze medewerkers weer klaar om je vragen te beantwoorden. Informatie over diabetes vind je op onze website en in onze community DiabetesTrefpunt .  Of stel je vraag via e-mail....(lees meer)

Datum laatste wijziging: 26 april 2017

Maak kennis met nieuwe ALV

De nieuwe ALV-leden zijn bekend! Zij zijn gekozen tijdens de verkiezingen die plaatsvonden van 10 april tot en met 14 april. Er zijn 551 stemmen uitgebracht, bijna 2% van het aantal stemgerechtigden. Van de 26 ALV leden komen er 11 uit de huidige ALV. Zij zijn nu voor de tweede termijn...(lees meer)

Datum laatste wijziging: 20 april 2017

3 vragen over Continu Glucose Monitoring

Een continuglucosemeter is een belangrijk hulpmiddel. Maar er kunnen weinig mensen gebruik van maken. Wij vinden dat Continu Glucose Monitoring (CGM) in de vergoeding van hulpmiddelen moet en uit het ziekenhuisbudget. Journalist Toine de Graaf spreekt directeur Olof King over de beweegredenen....(lees meer)

Datum laatste wijziging: 20 april 2017

Vergoeding Flash Glucose Monitoring een stap dichterbij

Diabetesvereniging Nederland onderhandelt over vergoeding van Flash Glucose Monitoring (FGM) met zorgverleners, zorgverzekeraars en Zorginstituut Nederland. In de afgelopen week is een belangrijke stap gezet richting vergoeding. Alle betrokken partijen zijn het eens dat FGM voor een...(lees meer)

Datum laatste wijziging: 13 april 2017

Blijf gezond aan het werk met diabetes

Diabetes en werk gaan prima samen. Maar het is niet altijd eenvoudig. Bijvoorbeeld als je gaat solliciteren, vergaderen, onregelmatige werktijden hebt, of als een conflict dreigt met je werkgever. Heb jij diabetes en werk jij? Of ben je op zoek naar werk? Bekijk hoe je gezond aan...(lees meer)

Datum laatste wijziging: 6 april 2017

2 stages bij de Diabetesvereniging

Op het DVN bureau in Leusden werken 40 medewerkers aan een sterkere positie van mensen met diabetes. Dankbaar werk waar je jouw ambitie, kennis en vaardigheden volledig in kunt benutten. Op dit moment hebben we 2 stageplaatsen. We zijn op korte termijn op zoek naar een stagiair...(lees meer)

Datum laatste wijziging: 5 april 2017

Pagina 1  2  3  4  5  >>

Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.