Word lid

Menu

Meer info over RSS?

Nieuws

Pagina 1  2  3  4  5  >>

Softwareprobleem MiniMed® 640G Insulinepomp

Bij de MiniMed® 640G Insulinepomp met softwareversie 2.6 van Medtronic kan mogelijk een softwareprobleem optreden dat ervoor zorgt dat de interne batterij van de insulinepomp niet meer kan worden opgeladen. Hierover zijn gebruikers met deze softwareversie in Nederland per brief door...(lees meer)

Datum laatste wijziging: 24 februari 2017

Bart Roep: op weg naar genezing van diabetes

“Ik ben in een eureka-stemming: mijn belangrijkste ontdekking wordt binnenkort in een belangrijk medisch tijdschrift wereldkundig gemaakt. In het laatste nummer van Diabc lichtte prof.dr. Bart Roep een tipje van de sluier op. Spannende ontwikkelingen! Wij praten je bij over waar hij...(lees meer)

Datum laatste wijziging: 22 februari 2017

Versoepeling preferentiebeleid: DVN ondertekent petitie

Vandaag vragen apothekersorganisatie KNMP, huisartsenorganisatie LHV en seniorenorganisatie KBOPCOB in Den Haag aandacht voor het preferentiebeleid. Zij willen dat de Tweede Kamer zorgverzekeraars oproept niet één maar vier of vijf generieke middelen als preferent aan te wijzen....(lees meer)

Datum laatste wijziging: 21 februari 2017

Doe mee met DVN-onderzoek type 1!

Als patiëntenorganisatie willen we mensen met diabetes graag zo goed mogelijk van dienst zijn. We willen doen wat je van onze patiëntenvereniging verwacht en goed antwoord geven op jouw vragen. Om onze leden nog beter van dienst te kunnen zijn voert onderzoeksbureau GFK voor...(lees meer)

Datum laatste wijziging: 16 februari 2017

Kinderen met diabetes welkom op de kinderopvang

Minister Asscher van Sociale Zaken & Werkgelegenheid heeft een brief naar de Tweede Kamer gestuurd over de toegang van kinderen met diabetes tot de kinderopvang. Bij Diabetesvereniging Nederland maken we ons hard om beperkingen weg te nemen voor kinderen met diabetes op de...(lees meer)

Datum laatste wijziging: 15 februari 2017

Abbott presenteert resultaten onderzoek FreeStyle Libre

Je bloedglucosewaarde scannen zorgt voor een betere regulering van je diabetes en een afname van hypo’s, in vergelijking met vingerprikken. Dat blijkt uit onderzoek dat fabrikant Abbott vandaag presenteert. In het onderzoek zijn data gebruikt van meer dan 50.000 Europese gebruikers van de...(lees meer)

Datum laatste wijziging: 15 februari 2017

Laatste kans: heb jij je al aangemeld als ALV kandidaat?

Je kunt je nog tot woensdag 15 februari aanmelden als kandidaat voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van DVN. Ben je 18 jaar of ouder en wil je een actieve rol spelen in het belangrijke werk van Diabetesvereniging Nederland (DVN) voor mensen met diabetes? Anne-marie, Jakob en Bart...(lees meer)

Datum laatste wijziging: 11 februari 2017

Pagina 1  2  3  4  5  >>

Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.