Word lid

Menu


Marry: "Het fijne van de Diabc is dat je heel veel over lotgenoten leest en veel wijzer wordt over verzekeringen. Ik vind het een tof ledenblad!"

Word lid

Diabc ledenmagazine

Diabc is het ledenblad van DVN over voluit leven met diabetes. Lezers beoordelen de Diabc met een 8,5! Leden ontvangen 8x per jaar Diabc Magazine.

Als diabetes je werk is in Diabc 3, 2017 (verschijning rond 8 april)

De rode draad van Diabc 3, 2017 is: werk. In deze editie lees je:

  • Hoe is het om je werk te maken van diabetes, als je zelf ook diabetes hebt? Een coach, een wetenschapsjournalist en een sportarts vertellen erover.
  • Issues op de werkvloer: aan de slag met een diabeteswerktcoach
  • DVN pleit ervoor: eigen risico retour

En verder:

  • Zelf maken: pannenkoek als ontbijt
  • Bestuursvoorzitter Margreeth Smilde neemt afscheid

Oproep: verhalen gezocht!

Diabc is altijd op zoek naar verhalen van mensen met diabetes. Daarom doen we regelmatig een oproep om te reageren op een bepaald thema. Heb je iets te vertellen en denk je dat het voor meer mensen met diabetes van belang is? Stuur dan je reactie naar diabc@dvn.nl. Lees de actuele oproepjes.

Ook de Diabc ontvangen?

Word dan lid van DVN!Marry: "Het fijne van de Diabc is dat je heel veel over lotgenoten leest en veel wijzer wordt over verzekeringen. Ik vind het een tof ledenblad!"

Word lid


Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.