Word lid

Menu


Marry: "Het fijne van de Diabc is dat je heel veel over lotgenoten leest en veel wijzer wordt over verzekeringen. Ik vind het een tof ledenblad!"

Word lid

Diabc ledenmagazine

Diabc is het ledenblad van DVN over voluit leven met diabetes. Lezers beoordelen de Diabc met een 8,5! Leden ontvangen 8x per jaar Diabc Magazine.

Man vs. Vrouw in Diabc 5
(verschijning rond 1 juli)

De rode draad van Diabc 5, 2017 is: man vs. vrouw: de verschillen

In deze editie lees je:

- Essay van journalist Dana Ploeger: “ Was ik maar een man”
- Smullen: recept voor strawberry cheesecake
- Wat is de rol van hormonen?
- Eibertje kiest alcohol

Cadeau: zomerboek (Diabc 6)!

Bij Diabc nr. 5 krijg je een cadeautje! In het allereerste Diabc-zomerboek (nr. 6) verzamelden we de mooiste verhalen, inspirerende quotes en vragen om even bij stil te staan. Wij hopen dat het je inspireert. Op een zomerse dag, in de tuin of op een strandbedje.

Heb je de vragen in het boekje beantwoord? Deel jouw verhaal op Diabetes Trefpunt of onze Facebookpagina!

Oproep: verhalen gezocht

Diabc is altijd op zoek naar verhalen van mensen met diabetes. Daarom doen we regelmatig een oproep om te reageren op een bepaald thema. Heb je iets te vertellen en denk je dat het voor meer mensen met diabetes van belang is? Stuur dan je reactie naar diabc@dvn.nl. Lees de actuele oproepjes.

Ook de Diabc ontvangen?

Word dan lid van DVN!Marry: "Het fijne van de Diabc is dat je heel veel over lotgenoten leest en veel wijzer wordt over verzekeringen. Ik vind het een tof ledenblad!"

Word lid


Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.