Word lid

Menu


Marry: "Het fijne van de Diabc is dat je heel veel over lotgenoten leest en veel wijzer wordt over verzekeringen. Ik vind het een tof ledenblad!"

Word lid

Diabc ledenmagazine

Diabc is het ledenblad van DVN over voluit leven met diabetes. Lezers beoordelen de Diabc met een 8,5! Leden ontvangen 8x per jaar Diabc Magazine.

Wat beweegt jou? in Diabc 2, 2017 (verschijning rond 28 februari)

De rode draad van Diabc 2, 2017 is: bewegen. In deze editie lees je:

  • Drie mensen met diabetes over hoe zij bewegen en wat het voor ze doet.
  • Maar ik wil helemaal niet bwegen: de bijzondere visie van dr. Mathieu de Greef
  • Feit: sporten is leuk!

En verder:

  • De flubberbillen van columnist Stefanie
  • Go for (f)it! Veilig sporten in een sportschool met DVN-keurmerk
  • Tips: ook jij kan vinden wat bij je past

Oproep: verhalen gezocht!

De redactie van Diabc, het magazine van Diabetesvereniging Nederland, is op zoek naar mensen met diabetes die antwoord willen geven op de vraag: waar lig jij wakker van? Ben jij bereid om in een themanummer over je ervaringen te vertellen (over omgaan met complicaties bijvoorbeeld), stuur dan een e-mail naar d.koele@dvn.nl. Wij nemen contact met je op.

Diabc is regelmatig op zoek naar ook andere verhalen van mensen met diabetes. Daarom doen we regelmatig een oproep om te reageren op een bepaald thema. Heb je iets te vertellen en denk je dat het voor meer mensen met diabetes van belang is? Stuur dan je reactie naar diabc@dvn.nl. Lees de actuele oproepjes.

Ook de Diabc ontvangen?

Word dan lid van DVN!Marry: "Het fijne van de Diabc is dat je heel veel over lotgenoten leest en veel wijzer wordt over verzekeringen. Ik vind het een tof ledenblad!"

Word lid


Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.