Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over

Antwoorden op je vragen over het coronavirus (Covid-19) en diabetes

Het coronavirus (covid-19) houdt Nederland in zijn greep. De ruim 1,2 miljoen mensen met diabetes in Nederland maken zich zorgen over de gevolgen van het virus op hun gezondheid. Hoe kwetsbaar ben je als je diabetes hebt? En welke effecten hebben alle voorzorgsmaatregelen op de diabeteszorg? Vind hier het antwoord op je vragen over corona. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief en steun Diabetesvereniging Nederland, wij hebben je hard nodig!

Contact

DVN is volop bereikbaar voor leden en niet-leden met diabetes. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Dat kan telefonisch via onze klantenservice op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en via e-mail.

Activiteiten

Alle DVN-activiteiten die gepland stonden tot 1 september, worden uitgesteld. We bekijken hoe we een deel van onze activiteiten op een andere manier (online) kunnen invullen. Op deze website en onze sociale media publiceren we de meest actuele informatie over wanneer en op welke manier onze activiteiten weer kunnen plaatsvinden.

Bel ons

Heb je een vraag? Bel naar 033 - 463 05 66 en kies 1 voor de vereniging en 2 voor DVN Winkel. Deze week zijn we bereikbaar tot 17.00 uur. Op vrijdagmiddag kun je ons tot 13.00 uur bereiken.

Mail ons

Een vraag, een opmerking of een adreswijziging? Vul ons formulier in!

Volg ons

Lotgenoten contactIn deze moeilijke tijden helpt het om in contact te blijven met andere mensen met diabetes. Help anderen met je ervaringen en zorgen of krijg antwoord op je vragen.