Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Contact met DVN

Contact met DVN

Heb je een vraag? Bel naar 033 - 463 05 66 en kies 1 voor DVN Winkel en 2 voor de vereniging.

We zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. 

Stuur ons je vragen of opmerkingen

Heb je een vraag of een opmerking voor ons? Stuur je vraag of opmerking via ons contactformulier.

 

Wijzigingen doorgeven

Wil je een nieuw (e-mail)adres, nieuw bankrekeningnummer of een andere wijziging doorgeven? Dat kan op ons wijzigingsformulier.

Ons adres

Stationsplein 139
3818 LE Amersfoort
Routebeschrijving

Vraag over een brief van GGN?

Heb je een brief ontvangen van deurwaardersbedrijf GGN? Je kunt de stappen volgen die in de brief staan. De betaling moet naar het in de brief genoemde bankrekeningnummer van GGN. Heb je vragen dan kun je altijd contact opnemen met GGN via de telefoon 088-3314500 of via de mail info@ggn.nl.

Meer weten? Hieronder vind je meer informatie over een brief van de deurwaarder.

Lidmaatschap opzeggen

Wat jammer dat je overweegt je lidmaatschap van Diabetesvereniging Nederland te beëindigen. Opzeggen kan via ons opzeggingsformulier.

Telefonisch opzeggen is niet mogelijk. 

Volg ons

Heb je een brief ontvangen van GGN?

Als vereniging zijn we afhankelijk van contributie (lidmaatschapsgeld) om ons werk te kunnen blijven doen. Daarom is het belangrijk dat we alle lidmaatschappen in beeld hebben. Soms komt het voor dat we leden niet meer kunnen vinden. We sturen nog wel de Diabc en hebben geen adreswijziging gekregen maar we kunnen geen contact meer met het lid krijgen en het lidmaatschapsgeld wordt niet meer betaald. Als de contributie dan ook na drie herinneringen niet is betaald, moeten we contact zoeken via een deurwaarder. Zo is dat in de Nederlandse wet geregeld. Alleen deurwaarders mogen op zoek naar het nieuwe adres van iemand. Zo krijgen we vaak wel weer contact met een lid en dan kan de Diabc en de factuur weer naar het juiste adres.

We schakelen zo weinig mogelijk de deurwaarder in en doen dat alleen als het ons niet lukt om leden te bereiken. Een kloppende administratie is voor onze vereniging van heel groot belang.  

Heb je een brief ontvangen van de deurwaarder? Je kunt dan gewoon de stappen volgen die in de brief staan aangegeven. Het bedrag dat je nog moet betalen moet betaald worden op het in de brief genoemde bankrekeningnummer van GGN. Heb je vragen dan kun je altijd contact opnemen met GGN via de telefoon 088-3314500 of via de mail info@ggn.nl.

Vragen

Heb je een vraag over je lidmaatschap? Bekijk het antwoord op veelgestelde vragen over het lidmaatschap van de diabetesvereniging.

We beantwoorden daarnaast graag al je vragen over uiteenlopende onderwerpen, over werken met diabetes en alles wat met diabetes te maken heeft.
 

Financieel

Bank: IBAN NL59 INGB 0652 7300 00 / BIC INGBNL2A
KvK Gooi- en Eemland: 40476341

Help jij ons?

Help jij ons?

Word lid of doneer voor een beter leven met diabetes.

Word lid Doneer

Ervaringen van anderenWant diabetes heb je niet alleen.
NAAR ERVARINGEN