Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
 • Contact
 • Informatie voor
 • Over DVN
 • Inloggen
help mee

Regio Delta

De regio Delta omvat de eilanden Goeree-OverflakkeeSchouwen-DuivelandWalcherende Bevelanden en Zeeuws Vlaanderen. Bezoek een informatieve bijeenkomst over diabetes. Of kom naar een beweegactiviteit, zoals de wandelingen in de mooie natuur van Schouwen-Duiveland. Wil je liever helpen organiseren? Dat kan natuurlijk ook!

Onze activiteiten

Regio Delta organiseert verschillende activiteiten. Een aantal activiteiten komt regelmatig terug:

 • Themabijeenkomsten waarbij zorgverleners en andere specialisten je informeren over actuele onderwerpen rondom diabetes.
 • Diabetescafés: op een laagdrempelige manier leren hoe je goed voor je diabetes zorgt. En in gesprek met anderen over je ervaringen. Locaties: Goes en Middelburg.
 • Beweegactiviteiten onder de naam Delta Challenge. Zoals natuurwandelingen in samenwerking met het IVN. Ook ondersteunen we samen met Fysiotherapie Fysant in Zierikzee de Nationale Diabetes Challenge van de Bas van de Goor Foundation.

Heb jij zelf een idee voor een themabijeenkomst? Stuur ons een mailtje.

Goede diabeteszorg

Wij zetten ons in voor goede diabeteszorg in de regio. We werken samen met regionale zorgverleners, zoals de huisartsenzorggroepen en het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis.

Meld je aan als vrijwilliger

Dankzij onze vrijwilligers kunnen wij activiteiten organiseren voor mensen met diabetes. Wil je graag anderen helpen de weg in het voluit leven met diabetes te vinden? Vind je het leuk om samen met anderen één of meerdere activiteiten te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kun je doen?

Word vrijwilliger

Of bel 033 - 463 05 66 voor meer informatie

Help jij ons?

Help jij ons?

Word lid, doneer of zet je in voor een beter leven met diabetes.

Doe mee

Wat is er te doen in de regio

Event date: 6-11-2021 10:00 - 12:30 Export event
Biowalk/natuurwandeling Grevelingendam
Hans de Rooij
/ Categories: Agenda

Biowalk/natuurwandeling Grevelingendam

Programma

Een biowalk is een natuurwandeling van ca. 5 km. We starten eerst met een wandeling van ca. 20 minuten en daarna neemt de natuurgids van IVN ons mee in de mooie flora en fauna van dit gebied. 

In verband met de coronamaatregelen zullen geen bloedglucosetesten worden uitgevoerd. Neem je eigen meter en stripjes mee als je die hebt.

Trek goed wandelschoeisel aan en neem wat te eten mee. 

De startlocatie is bij Puurr, Strandweg 3 te Bruinisse. Kom op tijd, we starten vanaf 10:00 uur met het prikken en uiterlijk 10:30 uur beginnen we met de wandeling. We verwachten om ca. 12:30 uur weer terug te zijn bij de startlocatie.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan via deze link.

Coronamaatregelen

Hou rekening met de geldende coronamaatregelen, neem voor de entree in het restaurant jouw corona QR code op papier of smartphone mee.

Houd 1,5 mtr afstand. Heb je gezondheidsklachten, blijf dan thuis, laat je testen en houd afstand van andere mensen, ook als ze gevaccineerd zijn. Zo houden we onze wandelingen zo veilig mogelijk.

Print
479
Locatie:Puurr, Strandweg 4, 4311 NN BRUINISSE
Tijdstip:vanaf 10:00 uur inloop
Regio:Delta
Regio linkdelta
Organisatie:DVN en IVN
Plaats:Bruinisse
ProvincieZuid-Holland
Thema
 • Bewegen
Voor wie
 • Diabetes type 1
 • Diabetes type 2
Maand
 • November
Kosten:leden gratis, niet-leden en partners EUR 3,-- p.p.

Met anderen praten over diabeteswant diabetes heb je niet alleen