Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
za 1 apr 10:30

Zaterdagochtendwandeling Fryslan

In Fryslan wordt elke maand op de eerste zaterdag een gezellige wandeling georganiseerd. Deze wandelingen vinden plaats in heel Fryslan, soms in een stad, soms in de natuur.

Locatie:
Bartele’s Diner, Stationsweg 47, 9001 ZK Grou
Tijdstip:
10:30 - 11:30 uur
Regio:
Fryslan
Kosten:
gratis

Op 1 april wandelen we in Grou.

Grou is een prachtig dorp in de provincie Fryslan, omgeven door meren, kanalen en weidse landschappen. Er zijn diverse wandelroutes in en om Grou. We starten in het centrum van Grou, waar we langs historische gebouwen en pittoreske straatjes lopen. Vervolgens lopen we langs de kade van het Pikmeer waar we kunnen genieten van het prachtige uitzicht op het water en de boten die voorbij varen.

Na het Pikmeer lopen we door groen gebied, waar we kunnen genieten van de rustige en stille omgeving. Hier vinden we ook het natuurgebied de Burd, een prachtig moerasgebied met veel bijzondere planten en dieren. Onderweg komen we langs vele bankjes waar we even kunnen uitrusten en van het uitzicht kunnen genieten.

Als we terugkomen in Grou, sluiten we de wandeling af met een kop koffie of thee, aangeboden door Diabetesvereniging Nederland, op een van de gezellige terrassen in het centrum. Hier kunnen we nog even nagenieten van de mooie wandeling, de prachtige omgeving en de gezellige sfeer in dit mooie Friese dorp.

We starten bij Bartele’s Diner, Stationsweg 47, 9001 ZK Grou.

Graag opgeven vóór 20 maart as via de mail.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Terug naar het overzicht