Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
za 4 dec 10:30

Zaterdagochtendwandeling Fryslan

Elke eerste zaterdag van de maand wordt in Fryslan een natuur- of stadswandeling georganiseerd. Dit is een wandeling van 3-5 km voor iedereen met diabetes. Tijdens deze wandeling wordt aandacht besteed aan de mooie omgeving, maar kun je ook terecht met vragen over diabetes.

Locatie:
Plaza de Kolk, Foarwurkerwei 11, 9243 JZ Bakkeveen
Tijdstip:
10:30 - 12:30 uur
Regio:
Fryslan
Kosten:
gratis

Op 4 december wandelen we in de bossen van Bakkeveen, de wandeling De Slotplaats. Deze wandeling is bijna 6 km lang en niet geschikt voor rollators.

De Slotplaats is een 200 ha groot landgoed en dateert van 1668. Er werd toen een slot gebouwd, het Blauwhuis. Dit slot is in 1838 afgebroken en vervangen door een landgoedwoning in 1818 dat nu het is verbouwd tot de huidige vorm van het  huidige theehuis De Slotplaats.

De startlocatie is de parkeerplaats bij Plaza de Kolk. We starten om 10:30 uur.

Na afloop drinken we gezellig nog een kop koffie of thee.

Als je mee wil lopen, meld je via de mail dan graag voor 27 november as aan bij Eppie Groenhof.

Coronamaatregelen

Hou rekening met de geldende coronamaatregelen, neem voor de entree in het restaurant jouw corona QR code op papier of smartphone mee.

Houd 1,5 mtr afstand. Heb je gezondheidsklachten, blijf dan thuis, laat je testen en houd afstand van andere mensen, ook als ze gevaccineerd zijn. Zo houden we onze wandelingen zo veilig mogelijk.

Terug naar het overzicht