Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
za 3 jun 10:30

Zaterdagochtendwandeling Fryslân

In Fryslân wordt elke eerste zaterdagochtend een wandeling van een uur georganiseerd.

Locatie:
Restaurant Bruisss Steenwijkerweg 52, 8471 LC Wolvega
Tijdstip:
10:30 - 12:30 uur
Regio:
Fryslan
Kosten:
gratis

Op 3 juni as organiseren we een wandeling in Wolvega. We wandelen ca. 5 km over het Roodbaardpad. Dit pad voert ons door het nieuwe natuurgebied Wolvega. Vanaf de volkstuinen bij Wolvega ligt nu een prachtig rolstoelvriendelijk wandelpad waar de inwoners van Wolvega en omgeving van kunnen genieten. Het pad komt langs het opgeknapte Roodbaardpark De Nieuwe Aanleg en de nieuwe uitkijkheuvel. Vanaf dat punt is er een mooi uitzicht over de nieuwe en bestaande petgaten en de beek De Lende.

Aanmelden is verplicht bij Eppie Groenhof.

Na afloop drinken we nog een kop koffie en thee bij restaurant Bruisss. Tevens zullen we met elkaar in gesprek gaan over de voortzetting van de zaterdagochtendwandelingen.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Terug naar het overzicht