Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
ma 17 jan 20:00

Webinar: voetproblemen bij diabetes

Als je diabetes hebt, kun je problemen krijgen met je voeten. Op maandag 17 januari 2022 neemt Diabetesvereniging Nederland (DVN) en het voetenteam van het HagaZiekenhuis je mee in de wereld van voetproblematiek bij diabetes mellitus en de mogelijke behandelingen.

Locatie:
Diabetesvereniging Nederland Online
Tijdstip:
20:00 - 21:00 uur
Kosten:
gratis
Webinar: voetproblemen bij diabetes

Voetproblematiek bij mensen met diabetes kan uiteenlopen van (veel) eelt, een dunne huid, gevoelloosheid en pijn tot het veranderen van de voetvorm en het ontstaan van voetwonden. Wil je zelf actie kunnen ondernemen om voetproblemen te herkennen, indien nodig de juiste behandeling of behandelingen te kunnen bespreken, en waar mogelijk voetproblemen te voorkomen? Kijk dan naar dit webinar over voetproblematiek bij diabetes.

Inhoud

Vanuit het HagaZiekenhuis brengen Dr. Hans van Overhagen, interventieradioloog, en dr. Hugo Veger, vaatchirurg, je op de hoogte van de diabetische voetenpolikliniek en minimaal invasieve behandelingen. Tijdens het webinar is er ruimte om vragen te stellen. Kortom, een webinar vol boeiende info die je niet wilt missen!

Aanmelden

Meld je hier aan om de link voor deelname te ontvangen in je inbox.

Terug naar het overzicht