Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
ma 1 nov 20:00

Webinar: verleden, heden en toekomst insulinetherapie

In het kader van #100jaarinsulinebehandeling organiseren wij een webinar met gepensioneerd internist Fred Stroms en DVN beleidsmedewerker Heleen Knottnerus. Onderwerp: verleden, heden en toekomst van insulinetherapie.

Locatie:
Fokkerstraat 17, Leusden
Tijdstip:
20:00 - 21:00 uur
Kosten:
gratis
Webinar: verleden, heden en toekomst insulinetherapie

Dit jaar vieren we 100 jaar insulinetherapie (#100jaarinsulinetherapie). In 1921 lukt het Frederick Banting en Charles Best om insuline uit de alvleesklier van honden en kalveren te gebruiken voor mensen. Een levensreddende ontdekking waar wereldwijd aandacht voor is. Ook wij staan daar in de novembermaand uitgebreid bij stil.

Inhoud

We starten de maand met een webinar over verleden, heden en toekomst van insulinetherapie. Gepensioneerd internist en medisch adviseur van DVN, Fred Storms, gaat in op – en deelt anekdotes over - wat er de afgelopen honderd jaar allemaal is ontwikkeld op het gebied van insulines. DVN Belangenbehartiger Heleen Knottnerus deelt wat er nieuw op de markt is en wat er nog aan komt aan nieuwe ontwikkelingen. Een webinar vol boeiende info die je niet wilt missen!

Meld je aan

Meld je aan en laat ons direct weten welke vragen je hebt.

Terug naar het overzicht