Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
do 21 sep 19:30

Webinar: slaap en rust

Slapen, we doen het allemaal, maar wat is nu gezonde slaap en hoe belangrijk is het nemen van rust door de dag heen? In dit webinar gaat drs. Karin van Rijn in op diabetes & slaap en geeft praktische tips.

Locatie:
Diabetesvereniging Nederland (online)
Tijdstip:
19:30-20:30
Kosten:
gratis
Webinar: slaap en rust

Hoe vaak word je wakker per nacht en waarom lukt het niet om meteen in slaap te vallen als je naar bed gaat? Iedereen is zich ervan bewust dat een goede nachtrust zorgt voor een uitgerust gevoel en een vitaler gevoel door de dag heen. Maar welke aannames en overtuigingen over goede en gezonde slaap zijn juist?

Inhoud webinar

Tijdens het webinar over slaap en rust zal drs. Karin van Rijn, GZ-psycholoog en somnoloog (slaapdeskundige), ingaan op wat slaap is en wat oorzaken kunnen zijn van een verstoorde nachtrust. Ook vertelt ze in hoeverre diabetes invloed heeft en wat de impact is van nachtelijke hypo’s of hypers op je slaap. Naast uitleg zullen er ook praktische tips gegeven worden om je slaap te verbeteren.  

Natuurlijk kun je van tevoren alvast jouw vragen insturen via dit formulier.

Ook kun je tijdens het webinar via de chat je vragen stellen. Wij nemen de belangrijkste vragen mee tijdens het webinar. 

Schrijf je in

Schrijf je in voor het webinar over slaap. Als je staat ingeschreven kun je het webinar live, maar ook op een later moment terugkijken. Alvast veel plezier bij dit informatieve webinar!

Terug naar het overzicht