Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
wo 30 jun 20:00

Webinar over Diabetes en mentale fitheid

Op 30 juni organiseert Diabetesvereniging Nederland een webinar over diabetes en mentale fitheid. Diabetes is een complexe aandoening met grote kans op complicaties. Diabetes heb je ook niet alleen, al jouw naasten worden op een of andere wijze geconfronteerd met de gevolgen van jouw diabetes. Dat alles kan een zware claim hebben op jouw mentale fitheid. En tegelijkertijd heeft bijvoorbeeld stress ook weer invloed op je diabetes.

Locatie:
Diabetesvereniging Nederland
Tijdstip:
20:00 - 21:00 uur
Sprekers:
Professor Frank Snoek en Pauline Lorier
Kosten:
gratis
Webinar over Diabetes en mentale fitheid

Wil je meer weten over de combinatie diabetes en mentale fitheid, de wisselwerking hiervan en wat je zelf kunt doen? Kom naar dit webinar met als sprekers professor dr. Frank Snoek en Pauline Lorier.

Frank Snoek is hoogleraar in de Medische Psychologie, in het bijzonder op het gebied van diabetes, bij het Amsterdam UMC. Professor Snoek heeft baanbrekend wetenschappelijk onderzoek betreffende de medische psychologie uitgevoerd. Zijn onderzoek behoort internationaal gezien tot de top, temeer vanwege de grote toepasbaarheid van de inzichten in de klinische praktijk. Hij is een gezaghebbend expert op het gebied van de medisch psychologische aspecten in de zorg voor mensen met diabetes. Professor Snoek heeft een internationaal erkende voortrekkersrol als ontwikkelaar van nieuwe psychologische behandelmethoden. Veel wetenschappers en zorgverleners zijn door hem opgeleid en begeleid en dragen op hun eigen wijze bij aan de verbetering van de zorg.

Je kunt je aanmelden via dit formulier. Je krijgt dan direct een bevestigingsmail met de link naar het webinar op 30 juni as. 

Terug naar het overzicht