Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
zo 26 jun 10:30

Utrechtse wandelingen

In de groene omgeving in de regio Utrecht gaan we wandelen. Het Utrechtse vrijwilligersteam Ellen, Leonie, Willy en Janneke hebben een mooie wandeling voorbereid.

Locatie:
Provincialeweg 1 in Schalkwijk
Tijdstip:
10:30 - 12:30 uur
Regio:
Utrecht Zeist en omgeving
Kosten:
gratis voor leden, partners en niet-leden EUR 3,00
Utrechtse wandelingen

We gaan wandelen over het Vuylcoppad, een 8 km lang klompenpad. Dit bijzondere wandelpad leid je door het buitengebied van Schalkwijk, langs weidevelden, door de Nieuwe Hollandse Waterlinie met vele boerderijen als een lint door het landschap. Leer jouw directe woonomgeving eens op een andere manier kennen. Tijdens deze route kom je langs Werk aan de Korte Uitweg, Lunet aan de Snel, Fort Honswijk en het prachtig gerestaureerde loopgravenstelsel Werk aan de Groeneweg. Een tocht vol monumentaal erfgoed dus.

De route wordt gemarkeerd door een blauwe klomp.

Trek goed schoeisel aan en neem voor onderweg wat te eten en te drinken mee, ook een verrekijker is geen overbodige luxe. Helaas is deze wandeling niet geschikt voor rollators en scootmobiel.

Het wandelpad loopt gedeeltelijk over particulier terrein, waar soms vee loopt. Om de dieren niet te verstoren en verspreiding van dierziekten te voorkomen zijn honden verboden. We vragen hiervoor jouw begrip.

Voor en na de wandeling bieden wij een bloedglucosetest aan, zodat je kunt zien welk positief effect bewegen op jouw bloedglucosespiegel heeft. Kom daarom op tijd (10:00 uur), zodat we wat extra aandacht aan jou kunnen geven en op tijd (10:30 uur) kunnen starten

Na afloop drinken we gezamenlijk een kop koffie of thee, aangeboden door Diabetesvereniging Nederland.

Aanmelden is verplicht uiterlijk 20 juni via dit formulier, heb je vragen bel dan met ...

De wandeling gaat door met een minimum aantal deelnemers van 10. Indien de wandeling daarom niet doorgaat, zullen we je daarover informeren. Dus geen bericht, goed bericht!

Terug naar het overzicht