Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
di 26 sep 15:00

Themabijeenkomst Diabetes en Voetzorg

Voetzorg voor mensen met diabetes is van onschatbaar belang. Velen raken, doordat zij zich niet bewust zijn van gevolgen van diabetes voor hun voeten, in grote problemen. Met alle nare gevolgen van dien, van langdurige genezingsprocessen tot aan amputatie.

Locatie:
Wijkcentrum de Spinne, Joseph Lunslaan 7, 4463 CV Goes
Tijdstip:
15:00 tot 17:00 uur, inloop vanaf 14:45 uur
Regio:
Delta
Sprekers:
ervaringsdeskundige, schoenmaker, wondverpleegkundige en diabetes verpleegkundige
Kosten:
gratis

Samen met het voetzorgteam van het Adrmiraal De Ruijter Ziekenhuis in Goes organiseert Diabetesverenging Nederland een uitgebreide themabijeenkomst over voetzorg in Goes. We kijken samen met jou naar de mogelijkheden om te voorkomen dat voetproblemen als gevolg van diabetes jouw leven volledig in de war gaan gooien.

We hebben daarom samen met het voetzorgteam van het Admiraal De Ruijter Ziekenhuis een programma opgezet waarbij je al je vragen over voetzorg bij ons kwijt kunt.

Aan de orde komen:

De ervaringsdeskundige die toont hoe snel voetproblemen zich kunnen ontwikkelen en wat de gevolgen hier van zijn

De schoenmaker laat zien welke oplossingen er zijn voor mensen die al met voetproblemen kampen

De wondverpleegkundige spreekt over de manier om zo snel mogelijk in te grijpen wanneer dat nodig is

De diabetesverpleegkundige bespreekt hoe je voetproblemen kunt voorkomen.

Tenslotte is er een vaatarts bij aanwezig om vragen over vaatzaken te beantwoorden, bijv. in geval van etalagebenen, ook zo'n klacht die bij vele mensen met diabetes leeft.

 

Je kunt meedoen met deze bijeenkomst, aanmelden is daarbij verplicht, dat kan via deze link. Als je al een vraag hebt, kun je deze kwijt bij de inschrijving.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Terug naar het overzicht