Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
zo 25 jul 10:00

Ponykamp: Paardenkracht 2021

Wie springt er hoger: jij of een paard? En wie rent er harder? Weet je dat paarden ook kunnen voetballen en zwemmen? Je gaat het beleven tijdens dit supergezellige ponykamp.

Locatie:
Paradijsweg 4, Leusden
Tijdstip:
10.00 uur
Regio:
Utrecht Zeist en omgeving
Kosten:
Leden € 485,00
Direct aanmelden
Ponykamp: Paardenkracht 2021

Wil je komende zomer ontdekken wat een paard nog meer leuk vindt om te doen? Schrijf je dan snel in! Heb je nog nooit paardgereden? Geen probleem, dat kun je deze week leren! En heb je juist veel ervaring, ook dan is er meer dan genoeg te beleven. Ben je na een dag op de manege nog niet moe? Dan is er ’s avonds nog genoeg tijd om je eigen paardenkracht te testen!

Dit ponykamp vindt van 25 tm 29 juli voor een deel plaats op het YMCA Kampeerterrein in Leusden: daar slapen en eten we en doen we leuke spellen. We slapen in tenten waar matrassen op de grond liggen, eten samen en iedereen helpt mee met het corvee. Voor het ponyrijden gaan we met de hele groep met een bus naar Manege Zwanenburg in De Glind.

Praktische informatie

Wie mag ermee

Tieners met diabetes die 13 tm 17  jaar oud zijn. Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes die lid zijn van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

Begeleiding tijdens het kamp

Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit YCamps. De paardrijlessen en -activiteiten worden begeleid door rij-instructeurs van de manege. Lees meer over wat je van ons mag verwachten aan medische begeleiding bij onze activiteiten.

Kosten

Als lid van Diabetesvereniging Nederland betaal je € 485,00. Niet-leden betalen € 515,00 per kind. Je mag je eigen paard of pony meenemen, dat kost € 60,- extra.

Tips

  • Bestel je jouw diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Gebruik dan je spaarpunten voor korting op de kampprijs.
  • Veel verzekeraars vergoeden onze educatieve kampen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt.

Meer informatie en aanmelden

De SugarKidskampen organiseren we al jaren naar volle tevredenheid samen met YCamps. Meer weten over dit kamp en direct aanmelden? Kijk dan op de website.

Terug naar het overzicht