Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
di 26 sep 14:00

Meet Up Velp Diabetes en Hypers en Leefstijl

Regelmatig produceert Diabetesvereniging Nederland webinars over diabetes gerelateerd onderwerpen. Naar aanleiding van deze webinars organiseren de regioteams van Diabetesvereniging Nederland Meet Up's in de regio over dit onderwerp.

Locatie:
Wijkcentrum De Elleboog, Nieuw-Schoonoord 2, 6881 TV Velp
Tijdstip:
14:00 - 16:00 uur
Regio:
Gelre
Sprekers:
Emma Bruinsma, huisarts
Kosten:
gratis

Op dinsdagmiddag 26 september organiseren we een Meet Up over Diabetes en Hypers. Dit naar aanleiding van het webinar over dit onderwerp.

Een hyper is een sterke stijging van je bloedglucosewaarde. Bij een hyper heb je te veel glucose (suiker) in je bloed. Als je wel eens een hyper hebt gehad, weet je hoe vervelend dit is. Meer informatie is te vinden via deze link.

Tijdens de Meet Up zullen fragmenten van het webinar worden getoond en kunnen vragen en ervaringen gedeeld worden met andere deelnemers en een zorgverlener. Na de fragmenten van de hyper volgt een presentatie over leefstijl door mw Emma Bruinsma, huisarts te Velp.

Je kunt het webinar terug zien via deze link.

Aanmelden is verplicht via deze link.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

 

 

Terug naar het overzicht