Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
do 8 jun 19:30

Meet Up Amsterdam, nieuwe medicijnen diabetes type 2 (geannuleerd)

Naar aanleiding van het webinar over nieuwe medicijnen voor mensen met diabetes type 2 organiseren we in het land meerdere Meet Ups om dit onderwerp lokaal nader te bespreken.

Locatie:
Diabetesvereniging Nederland online via MS-TEAMS
Tijdstip:
19:30 - 21:00 uur
Regio:
Amsterdam Haarlem en omgeving
Sprekers:
dr. Richard IJzerman, internist verbonden aan Amsterdam UMC
Kosten:
gratis

Op 8 juni organiseert het Amsterdamse vrijwilligersteam een online Meet Up over nieuwe medicijnen voor mensen met diabetes type 2. Samen met dr. Richard IJzerman van Amsterdam UMC beantwoorden we alle vragen die tijdens het webinar onbeantwoord zijn gebleven en die bij jou nog leven.

Met de nieuwste richtlijn zijn drie nieuwe medicijnen voor de behandeling van diabetes type 2 toegevoegd aan de reeds bestaande medicatie. Ook is daarmee de zorgstandaard diabetes type 2 aangepast. In het webinar worden deze nieuwe medicijnen besproken en het wordt uitgelegd voor wie deze nieuwe medicijnen bedoeld zijn.

Meld je aan via dit formulier en plaats hierbij jouw vraag, zodat we die mee kunnen nemen in deze online bijeenkomst. Wil je het webinar nog eens bekijken, klik dan op deze link.

Je krijgt van ons een link om in te kunnen loggen.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

Terug naar het overzicht