Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
za 10 jun 09:30

Familiedag Noord

Ook dit jaar organiseren wij een aantal familiedagen voor de SugarKids en hun ouders en broertjes en zusjes. Op zaterdag 10 juni organiseren we een familiedag in het Noorden van het land. Lees gauw verder voor meer informatie. 

Locatie:
Recreatiebedrijf D’ELF IEKEN
Regio:
Fryslan
Familiedag Noord

Tijdens de familiedag van de SugarKids is hete hele gezin welkom! Voor zowel ouders/verzorgers als kinderen (en broertjes/zusjes) hebben we een apart programma.
De ouders kunnen ervaringen uitwisselen met andere ouders en daarnaast zal er ook een kinderarts en kinderdiabetesverpleegkundige aanwezig zijn. Zijn er vragen die je tijdens het poliklinische bezoek niet durft te stellen omdat je kind erbij zit? Of is er gewoonweg geen tijd voor? Dan is dit je uitgelezen kans om deze vragen te stellen, maar ook tips en ervaringen op te doen van andere ouders. 

Voor de kinderen is er van alles te doen! Zo is er een toffe binnenspeeltuin en is er buiten een maisdoolhof en gave speeltuin. Daarnaast kan er ook geknutseld worden. Voor de kinderen zijn er SugarKids vrijwilligers aanwezig die al jaren mee gaan als begeleiding en zelf ook diabetes hebben. 

Halvewege de dag gaan we gezamelijk lunchen met een uitgebreid lunchbuffet. Na de lunch gaan zowel de ouders/verzorgers als de kinderen weer door met hun eigen programma. 

Alles op een rijtje

Wanneer: Zaterdag 10 juni
Voor wie: Kinderen 4-12 jaar en ouders/verzorgers 
Waar: Recreatiebedrijf D’ELF IEKEN 
Bûtenweg 6 
8424 PR – Elsloo (Frl.) 
Tijd: 10.00 uur tot 15.00 uur
Kosten: Volwassenen betalen €15,- (leden) of €30,- (niet-leden)
Kinderen €10,- per persoon 
Dit is inclusief programma, lunch, drankjes en entertainment voor de kinderen  
Vragen? Mail naar sugarkids@dvn.nl 

Aanmelden kan via deze link

 

Terug naar het overzicht