Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
za 30 sep 00:00

Familiedag Midden NL

De volgende familiedag komt er weer aan, en dit keer is deze in Midden Nederland, in Raalte. Speciaal voor ouders en kinderen met diabetes en hun broertjes/zusjes. Lees snel verder voor meer informatie. 

Locatie:
Flierefluiter Raalte
Familiedag Midden NL

Tijdens deze familiedag bij de Flierefluiter in Raalte hebben we een gevarieerd aanbod voor zowel de ouders als kinderen. De ouders kunnen in gesprek gaan met een kinderdiabetesverpleegkundige en kinderarts met alle vragen die zij tijdens een poli bezoek (nog) niet hebben kunnen stellen. Maar ook ervaringen delen met andere ouders. Want hoe doe je dat nou met uit eten gaan? Of als er een kind in de klas trakteert of mee gaat naar een kinderfeestje? Maar ook hoe veel impact de diabetes van je kind heeft op de rest van het gezin. Het is allemaal niet niks. Op al dit soort vragen krijg je deze dag antwoord. 

Voor de kinderen is er genoeg te doen, van een binnenspeeltuin tot buitenspeeltuin en kinderboerderij. En natuurlijk mogen broertjes of zusjes ook mee! Bij de kinderen zullen ervaren SugarKids begeleiders zijn om hen in de gaten te houden. 

Alles op een rijtje:
Wanneer: 
Zaterdag 30 september 
Waar: de Flierefluiter in Raalte 
Tijd: 09.30-16.00 uur 
Voor wie: Kinderen 4-12 jaar, ouders/verzorgers 
Kosten:  Leden: €7,50 pp voor ouders/verzorgers/broertjes/zusjes, €2,50 pp voor SugarKid 
Niet-leden: €7,50 pp voor iedereen 

Ouders/verzorgers krijgen 4 consumptiemunten die te besteden zijn deze dag. Overige drankjes kunt u daar kopen of zelf meenemen. 
Kinderen kunnen onbeperkt water en suikervrije limonade krijgen. 
Je kunt ter plekke lunch kopen of zelf meenemen. 

Aanmelden kan via dit aanmeldformulier. 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail dan naar sugarkids@dvn.nl 

Terug naar het overzicht