Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
za 28 okt 09:30

Familiedag Limburg

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met het Laurentius Ziekenhuis een familiedag bij Natuur en Milieucentrum De IJzeren Man in Weert. Kom deze dag met andere ouders en kinderen met diabetes in contact. Lees gauw verder voor meer informatie. 

Regio:
Limburg
Familiedag Limburg

Tijdens deze familiedag bij Natuur en Milieucentrum en Kidsplaza hebben we een gevarieerd aanbod voor zowel de ouders als kinderen. De ouders kunnen in gesprek gaan met een kinderdiabetesverpleegkundige en kinderarts met alle vragen die zij tijdens een poli bezoek (nog) niet hebben kunnen stellen. Maar ook ervaringen delen met andere ouders. Want hoe doe je dat nou met uit eten gaan? Of als er een kind in de klas trakteert of mee gaat naar een kinderfeestje? Maar ook hoe veel impact de diabetes van je kind heeft op de rest van het gezin. Het is allemaal niet niks. Op al dit soort vragen krijg je deze dag antwoord. 

Voor de kinderen is er genoeg te doen bij het naastgelegen Kidsplaza. Er is een super toffe binnen en buiten speeltuin!. En natuurlijk mogen broertjes of zusjes ook mee! Bij de kinderen zullen ervaren SugarKids begeleiders en een diabetesverpleegkundige zijn om hen in de gaten te houden. 

Alles op een rijtje
Wanneer:
zaterdag 28 oktober 
Waarr: Natuur en Milieucentrum De IJzeren Man, Geurtsvenweg 4 Weert 
Tijd: 09.30 - 16.00 uur 
Voor wie: kinderen 4-12 jaar, ouders/verzorgers 
Kosten: €5,00 per persoon, kind met diabetes is gratis 
De kinderen krijgen die dag onbeperkt suikervrije ranja en water, en uiteraard ook tussendoortjes. 
Ouders/verzorgers krijgen koffie/thee/water. De lunch zal worden verzorgd voor iedereen bij het Natuur en Milieucentrum. 

Aanmelden voor deze familiedag kan hier vóór 18 september. Er is plek voor 15 gezinnen, vol=vol! 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een mailtje naar sugarkids@dvn.nl 
 

Terug naar het overzicht