Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
di 1 nov 19:30

DVN Meet Up Dirksland Diabetes en Zenuwschade

Naar aanleiding van ons webinar op 29 september over diabetes en zenuwschade organiseren we weer een groot aantal Meet Up's in het land. Ook in Dirksland organiseren we in samenwerking met Zorggroep Haringvliet zo'n bijeenkomst om samen meer te weten te komen over zenuwschade als complicatie ten gevolge van diabetes.

Locatie:
Hervormd Verenigingsgebouw Onder De Wiek Dirksland Ring 57, 3247 BN Dirksland
Tijdstip:
19:30 - 21:30, inloop vanaf 19:15 uur
Regio:
Delta
Kosten:
gratis

 

Zenuwschade heeft grote impact op de kwaliteit van leven. Het is daarom dan ook belangrijk om zenuwschade te voorkomen en heb je zenuwschade, dan is het belangrijk om te weten dat behandeling mogelijk is, ook als je denkt dat dat niet het geval is. Kom daarom naar onze Meet Up Diabetes en Zenuwschade en stel je vragen of discuseer mee.

Zenuwschade (neuropathie) is een veelvoorkomende (pijnlijke) complicatie bij diabetes. Zenuwschade heeft grote impact op de kwaliteit van leven. Het is daarom dan ook belangrijk om zenuwschade te voorkomen en heb je zenuwschade, dan is het belangrijk om te weten dat behandeling mogelijk is, ook als je denkt dat dat niet het geval is. Kom daarom naar onze Meet Up Diabetes en Zenuwschade en stel je vragen of discuseer mee.

We tonen fragmenten van het webinar van 29 september.

Het webinar bespreekt de volgende onderwerpen:

Wat is Neuropathie

Anatomie zenuwen

Onderzoek Neuropathie

Oorzaken van Neuropathie

Behandelingen

Samen met een diabetesverpleegkundige en mw. I. Geut, neuroloog van het Van Weel - Bethesda Ziekenhuis, bespreken bespreken we vragen en ervaringen uit o.a. het webinar.

 

Je kunt je inschrijven via deze link. Stel je vraag in het formulier.

Terug naar het overzicht