Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
vr 4 nov 10:00

DVN Meet Up Den Haag Diabetes en Zenuwpijn

Een aantal keren per jaar organiseren we naar aanleiding van een webinar in het land Meet Ups rondom hetzelfde onderwerp.

Meet Ups zijn fysieke bijeenkomsten waarbij we de inhoud van het webinar gebruiken om verdieping te creëren binnen het onderwerp in samenwerking met zorgverleners. Op deze manier kun je als deelnemer jouw kennis over dit onderwerp verder verbreden en ervaringen van jouzelf en van anderen uitwisselen.

Locatie:
Stervoorde, dr. H. van Mooklaan 1, Rijswijk
Tijdstip:
10:00 - 12:00 uur
Regio:
Haaglanden
Kosten:
gratis

In de Meet Up Den Haag gaan we verder praten over het onderwerp van het webinar van 29 september jl. over het onderwerp Diabetes en Zenuwschade. Deze veelvoorkomende complicatie is voor vele mensen zeer ingrijpend.

Voor het behandelen van deze poly-neuropathie zijn vele wegen die naar Rome leiden. Kom naar deze Meet Up en laat je voorlichten wat voor jou mogelijk van toepassing kan zijn.

We gaan deze ochtend gebruik maken van videofragmenten uit het webinar. Deze gaan over wat is poly-neuropathie? Wat kun je er aan doen? Welke behandelingen zijn er? Preventie?

Redenen genoeg om bij deze interessante bijeenkomst aanwezig te zijn. Neem ook vooral een partner of ander persoon mee, immers twee horen meer dan één.

aanmelden is verplicht via dit formulier.

Heb je vragen, stuur ze dan naar activiteiten@dvn.nl. We nemen snel contact op.

Terug naar het overzicht