Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
wo 29 jun 20:00

DVN Meet Up Almere over diabetes & Hybrid Closed Loop systemen

Wil jij meer weten over Hybrid Closed Loop (HCL) systemen (inclusief DIY-loopen) en horen hoe andere mensen met diabetes de verschillende systemen ervaren? Diabetesvereniging Nederland (DVN) – dé belangenorganisatie voor mensen met diabetes - organiseert lokale Meet Ups na afloop én naar aanleiding van een landelijk webinar. We gaan ook in Almere in gesprek met experts, ervaringsdeskundigen en andere geïnteresseerden over HCL-systemen. Ben jij er ook bij?

 

Locatie:
Flevo Ziekenhuis Hospitaalweg 1, 1315 RA Almere
Tijdstip:
20.00 uur, zaal open vanaf 19:30 uur
Regio:
Midden-Nederland
Kosten:
gratis

Diabetesvereniging Nederland heeft op zaterdag 2 april een webinar over Hybrid Closed Loop systemen gehouden. Tijdens dit webinar zijn we ingegaan op de innovaties en ontwikkelingen op het gebied van HCL systemen, de voor- en nadelen van de verschillende systemen en welke mogelijkheden er voor je zijn.

 

Lokaal in gesprek
Tijdens de lokale DVN Meet Up in Almere praten we samen door over dit onderwerp. Ontmoet andere mensen met diabetes bij jou in de buurt, wissel ervaringen uit en stel al je vragen aan experts. Zo leer je niet alleen meer over de verschillende Hybrid Closed Loop systemen (inclusief DIY loopen), maar ga je ook naar huis met relevante informatie voor jouw persoonlijke situatie. Er kan wellicht meer dan je denkt. Een boeiende, leerzame en gezellige bijeenkomst op 9 mei die je niet wilt missen!

Meld je aan via het Aanmeldformulier Meetup Almere

De Meet Up van Almere vindt plaats in het auditorium van het Flevoziekenhuis in Almere.

 

Terug naar het overzicht