Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
za 17 feb 10:30

Drentse Wandelingen Zuidlaren

In 2024 organiseert het wandelteam van de regio Drenthe weer 11 wandelingen. Deze wandelingen vinden plaats in de Drentse steden en natuur. Samen met andere mensen met diabetes kun je allereerst genieten van het mooie dat Drenthe te bieden heeft, maar vaak worden ook ervaringen uitgewisseld over het leven met diabetes. Neem ook vooral je partner of bekende mee.

Locatie:
Parkeerplaats op de Brink, Grote Brink 9471 AE Zuidlaren
Tijdstip:
10:30 - 12:00 uur
Regio:
Drenthe
Kosten:
gratis voor leden, niet-leden en partners betalen EUR 3,00 p.p.

Wij gaan een wandeling maken door het dorp Zuidlaren en over het terrein van Dennenoord waar mensen met een psychiatrische beperking worden begeleid bij het wonen en dagbesteding volgen. Het is een instelling met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1895. De instelling is gesticht door de Vereeniging tot Christelijke Verzorging van Krankzinnigen en Zenuwlijders in Nederland.

Aanmelding is verplicht via de email. De wandeling duurt ongeveer een uur en de afstand is niet langer dan 5 km.

Met aanmelding via dit emailadres geef je Diabetesvereniging Nederland toestemming om jouw persoonlijke gegevens door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten te laten gebruiken. Foto’s/filmpjes van leden, bezoekers en/of deelnemers aan activiteiten kunnen worden gepubliceerd in of op diverse media, tenzij je daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekent. Dit kan door een mail te schrijven.

 

Terug naar het overzicht